Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

Ellerinize sağlık. Zevkle okudum. Her kelimesine katılıyorum.

Aynen hocam bu ülkede işini layıkıyla yapan 1 yada 2 firma var gerisi boş ben siparişimi iptal ettim 3 kuruş için strese gireceğime gider biraz daha veririm daha düzgün yerden alırım kafam rahat olur.
Vatan'da Legionlarda indirim var. Bir göz atın isterseniz.

4090 modelini tercih edenler panelin AOU mu BOE mi olduğunu yazabilir mi acaba?

Blade 16' i9 13.nesil 4090 ekran kartlı 2023 model versiyonunu satın aldım. 2024 versiyon 14ncü nesil halinin TR'de satışını görememiştim zaten. Her neyse ürün dün elime ulaştı. İlk söylemek istediğim özelliği ekranın IPS değil mini-LED olduğu(sitelerde OLED yazıyor ama konu başlığı altında zaten konuşulmuş OLED olmadığı)
Başka merak ettikleriniz varsa bilgisayar bilgim doğrultusunda yardımcı olmak isterim.

Hayırlı olsun hocam. Artık çok geç benim için ama merak ettiğimden teyit etmenizi isterim. Paneli üreten BOE mi yoksa AUO mu? Aygıt yöneticisinden bu bilgiye ulaşabilirsiniz.

Aldım hocam gelince inceler yorum yazarım bir kaç güne. İnşallah doğru bir tercih olmuştur.

Aldım hocam gelince inceler yorum yazarım birkaç güne. İnşallah doğru bir tercih olmuştur.

Hayırlı olsun. Tecrünebizi merakla bekliyorum.
Doğru ya da yanlış tercihte. Her zaman iade seçeneği var hocam. Bence aldığınız fiyata, sağlam ürün gelirse pişman olmazsınız.

Ürün tekrar n11 stoklarında 89000tl olmuş. 3 taksit avantajı da var. Alanlar memnun mu? Bu ürünü bu fiyata tercih etmeli mi yoksa 5000 serisi laptopları beklemek mi daha doğru bir tercih olur?

Ürün tekrar n11 stoklarında 89000tl olmuş. 3 taksit avantajı da var. Alanlar memnun mu? Bu ürünü bu fiyata tercih etmeli mi yoksa 5000 serisi laptopları beklemek mi daha doğru bir tercih olur?
Aynı durumda bekliyorum alıp geçsem mi render amaçlı kullanacağım
İçine bir de SSD eklersem 10 numara olur benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…