Ürün tekrar N11 stoklarında 89000TL olmuş. 3 taksit avantajı da var. Alanlar memnun mu? Bu ürünü bu fiyata tercih etmeli mi yoksa 5000 serisi laptopları beklemek mi daha doğru bir tercih olur?
Öncelikle 5000 kafanızda netleşsin. Saf güç olarak 5070 Ti + - anca 4080 eşit olur. NVIDIA pazarlama reklamı ve bazı kişiler düz 5070'i 4090'dan daha performanslı olduğunu düşünüyor. Bence bu büyük bir yanılgı. En azından ikincisi 5070 Ti almayı beklerseniz Razer kalitesinde rakip gördüğüm Raider ve Legion hangi fiyata, ne zaman gelir muamma. Resmi olarak bildiğim kadarıyla Lenovo nisan sonu mayıs ayı gibi global 5070 TI-80-90 piyasa sürecek. Türkiye en erken ihtimal MSI, ASUS haziran ortasına doğru piyasa gelir. Bence beklemek biraz riskli şu anda. Beklerseniz bile bu ülkede 4080/90 ciddi(80-90k) bir indirim olmaz gibi (büyük konuşmak istemiyorum ama her zaman böyle gördüm ben)
Yine de sağlam modeller var. Özellikle Lenovo bu yıl neredeyse tamamen OLED panel gördüm ben. Fiyatı tahmin etmek zor değil. Halihazırda 5000 saf performansı belli değil. Razer halen bu fiyata düşmüşken satın alma sebebi olabilir. Karar sizin.