Arkadaşlar sanırım benim hoparlörlerden bir çalışmıyor. Sol taraftan tiz ses gelmiyor.
Deneme şansınız varsa linkteki ses ile deneyebilir misiniz sol taraftan tiz ses geliyor mu?
sağ taraftan ses daha yüksek ve dolu geliyor ama normaldir. akustik olarak bir ayar vardır mutlaka.
Hocam n11 üzerinden iade ederken hatalı ürün mü yoksa vazgeçtim seçeneğini mi işaretlediniz? Şu coil whine cızırtısı canımı sıktı, ürünü iade ediyorum ama diğer arkadaşın başına gelen gibi 30 gün beklemeye almasınlar bizi de. Nasıl bir yol izlemek lazım? Bir de benim faturam kurumsal, iade faturası düzenleyerek mi göndereyim yoksa onların cevabına göre mi fatura düzenleyeyim, kararsız kaldım.İlk iade onaylandı, diğerini daha yeni kargoya verdim hocam
Arkadaşlar sanırım benim hoparlörlerden bir çalışmıyor. Sol taraftan tiz ses gelmiyor.
Deneme şansınız varsa linkteki ses ile deneyebilir misiniz sol taraftan tiz ses geliyor mu?
Hocam bende sol taraftaki ses bir tık sağa göre az geliyor. Birde Thx Audio indirdim ama paralı diyor 15 gün denem başlattı sizde de mi öyle
Hocam n11 üzerinden iade ederken hatalı ürün mü yoksa vazgeçtim seçeneğini mi işaretlediniz? Şu coil whine cızırtısı canımı sıktı, ürünü iade ediyorum ama diğer arkadaşın başına gelen gibi 30 gün beklemeye almasınlar bizi de. Nasıl bir yol izlemek lazım? Bir de benim faturam kurumsal, iade faturası düzenleyerek mi göndereyim yoksa onların cevabına göre mi fatura düzenleyeyim, kararsız kaldım.
Hadi gözünüz aydın. Müşteri hizmetleri ile mail mi iletişim yoluyla mı görüştünüz? Çünkü bende cayma hakkından faydalanmak istiyorum. Dikkat edilecek bir husus var mıdır?Yok hayır direk kendi kurulu geldi. Thx i kaldırsam mı acaba diyorum.
Hocam benim iadem dün gece onaylanmış. Ama günde 2-3 kere müşteri hizmetleri ile kavga halindeydim.
Sürücüsü yüklü ama uygulamasında aktifasyon kodu istiyorYok hayır direk kendi kurulu geldi. Thx i kaldırsam mı acaba diyorum.
Hocam benim iadem dün gece onaylanmış. Ama günde 2-3 kere müşteri hizmetleri ile kavga halindeydim.
Hadi gözünüz aydın. Müşteri hizmetleri ile mail mi iletişim yoluyla mı görüştünüz? Çünkü bende cayma hakkından faydalanmak istiyorum. Dikkat edilecek bir husus var mıdır?
Sürücüsü yüklü ama uygulamasında aktifasyon kodu istiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.