Razer bundle alınır mı?

Bütçe
1500+

Emre Çetin 70

Hectopat
Arkadaşlar kulaklık ve fareye ihtiyacım var mouse padimde yok. Battle bundle almayı düşünüyordum ama farenin yorumları iyi değil yönündeydi. Bütçem çok yok indirim kovalıyorum. Ha derseniz o kulaklığı vs alma bütçeni söyle biz önerelim, bütçem 1500 bandında biraz daha çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

hocam fare için bir kaç olumsuz yorum gördümde ondan açmak istedim konuyu

ayrıyeten sadece oyun oynamıyorum oyun oynadığım kadar video izleyip müzik de dinliyorum. Üzer mi ?
Mouse gayet iyi kötü yorum olarak ne gördünüz? Fiyatı tekil olarak yüksek şuan da olması gerekenden ama paket halinde çok uygun. Kulaklık ise çok iyi fiyatına göre. Kulaklık konularına bakarsan herkes onu öneriyor 1K bütçede. Yani her türlü iyi bir paket. Kulaklığı her türlü onu alırsınız mouse'u ise daha iyi veya fiyatını hak eden bir şey bakmak isterseniz 2.5K fiyat çıkar. Gayet iyi bir paket.

Mouse gayet iyi kötü yorum olarak ne gördünüz? Fiyatı tekil olarak yüksek şuan da olması gerekenden ama paket halinde çok uygun. Kulaklık ise çok iyi fiyatına göre. Kulaklık konularına bakarsan herkes onu öneriyor 1K bütçede. Yani her türlü iyi bir paket. Kulaklığı her türlü onu alırsınız mouse'u ise daha iyi veya fiyatını hak eden bir şey bakmak isterseniz 2.5K fiyat çıkar. Gayet iyi bir paket.
Tamamdır hocam peki şuanda en uygun fiyatlı nerede bulablirim acaba ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı