Kulaklığı nasıl iyi mi? Aldım ama kulaklıktan çok tırstım. İyi yorumlar yok. BlackShark v2X alınır mı? Anakartım B450MK-2.
Son düzenleme:
Mousepad çok ahım şahım bir şey olmasa da, kalibrasyon desteği olması güzel. Genel olarak ise gayet uygun fiyatlı bir set.Hangi yorumlar? Alıpta memnun olmayan çok görmedim forumda, muhtemelen anakartlarinin çöp ses yongaları yüzünden memnun olmamislardir.
Bundle'a gelirsek, mouse pad hakkında bilgim yok fakat kulaklık 1600, mouse ise 1800 lira tek başına. Gerçi mouse o fiyatları hak etmese bile yine de kâr.
Memnun mu?Arkadaşım yurt dışından toplam 1600'e getirtmişti F/P şahsen.
Hocam diğerleri iyi ama birçok boğuk ses kötü ses yorumu var. Kaliteli değilmiş herhalde. İptal etmeli miyim siparişi?
Memnun mu?
Ses kartı olmaması problem mi? Tüm 7.1 kulaklıklarda ses kartı var mı?
Hocam iyi ama benimki b450mk 2 yani giriş seviyesi. Düşünüyorum sipariş etmese mıydım diye? İnşallah iyi çıkar. Yorumlar korkuttu beni.Memnun hocam onun anakartı B660 bomber.
Evet. Mouse da mousepad de kulaklık da güzel. Sadece 7.1 açınca ses boğuk geliyor. 7.1 açmadan oynamak daha iyi.Dostum üründen memnun kaldın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.