Razer Cobra Pro Amazon'dan alınır mı?

mehmetnacar24

Centipat
Daha fazla  
Link selamlar sadece 1900₺ bütçem var, bu fareyi almak istedim, sizce alınır mı bu fiyata, dolandırılma olmaz değil mi? Ya da bu fiyat bandında bu tarzdan bundan daha iyi diyebileceğiniz bir fare var mı? Maksimum bütçem 1900 TL (ama bilindik marka olacak eğer dandik değişik duymadığım bir marka olursa önermeyin) ya da hemen al diyorsanız hemen sipariş edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla türkiye garantili olsun falan diyorsan alınır ama bilkom pek iyi değil onu söyleyeyim.

AJAZZ AJ159PRO tabi muhtemelen bilmiyorsun ama bence bunu almak çok daha mantıklı.
Hocam ne gibi farkları var? Bi sorun olsa garantim olmuyor, kalite farkı varmıdır pek güvenemiyorum.

İlla türkiye garantili olsun falan diyorsan alınır ama bilkom pek iyi değil onu söyleyeyim.

AJAZZ AJ159PRO tabi muhtemelen bilmiyorsun ama bence bunu almak çok daha mantıklı.
Hocam bide, razer her yerde 2500 indirim cazip geldi 1900₺ ye başka türk mali varmıdır kablosuz olarak. Bilindik markalardan.

Hocam ne gibi farkları var? Bi sorun olsa garantim olmuyor, kalite farkı varmıdır pek güvenemiyorum.

Hocam bide, razer her yerde 2500 indirim cazip geldi 1900₺ ye başka türk mali varmıdır kablosuz olarak. Bilindik markalardan.
Hayır yok. DAV3 Pro ile aynı sensörü kullanıyor eğer marka olsun istiyorsan direkt al geç.

Bilkom iyi değil mi? :D Sen temudan devam.

8000hz var. Kendi şarj istasyonu var. Temu garanti veriyor ayrıca bozuksa kargolamadan paranı iade ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı