Razer Cobra vs SS Prime

Prime Ghost

Decapat
Daha fazla  
Hocam benim elimin uzunluğu 16 cm civarı bir şey. Prime mı alayım yoksa Cobra mı daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzük parmağım farenin sol kenarında olur hep yani claw-palm tutuşum var desem daha doğru olur hep bu iki tutuşu yaparım o zaman SS Prime daha mantıklı herhalde.

Ağırlıklı palm ise Prime ama ağırlıklı claw ise cobra.
İkisi de olur eline ama claw ağırlıklıysan cobra daha iyi olur.

Ağırlıklı palm ise Prime ama ağırlıklı claw ise cobra.
İkisi de olur eline ama claw ağırlıklıysan cobra daha iyi olur.

Yani benim için ergonomi daha iyi olur dediğim gibi elimin uzunluğu 16-17 cm civarı genel olarak palm tutuş olarak kullanıyorum oyunlarda ise claw ama tek şüphem Razer Cobra'nın küçük gelmesi çünkü SS Prime daha büyük diyorlar Corsair Harpoon RGB Pro sipariş ettim elime küçük geldi iade edip elime göre ergonomik mouse tercih edeceğim Razer Cobra sizce elime oturur mu?

Yani benim için ergonomi daha iyi olur dediğim gibi elimin uzunluğu 16-17 cm civarı genel olarak palm tutuş olarak kullanıyorum oyunlarda ise claw ama tek şüphem Razer Cobra'nın küçük gelmesi çünkü SS Prime daha büyük diyorlar Corsair Harpoon RGB Pro sipariş ettim elime küçük geldi iade edip elime göre ergonomik mouse tercih edeceğim Razer Cobra sizce elime oturur mu?

SS Prime al o zaman, Corsair Harpoon RGB Pro vs Razer Cobra - Gaming Mouse Comparison - EloShapes
Cobra yüksek ihtimal ile eline uymaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı