Razer Cortex ban sebebi mi?

Yasu96

Centipat
Katılım
8 Mart 2021
Mesajlar
3.707
Makaleler
1
Çözümler
9
Merhabalar arkadaşlar. Razer Cortex uygulamasının FPS arttırdığı hakkında konuşmalar gördüm. Valorant, GTA V ve CS:GO oynuyorum. Ban yer miyim? Başka bir zararı var mı? Sizce yararlı bir uygulama mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Hayır. Sadece oyunu değil direkt sistemi hızlandıran bir programdır zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Cortex'i bence yüklemeyin pek FPS arttırdığını söyleyemem CS:GO oyun içi 3. parti uygulamalara izin vermiyor komut girmedikçe GTA V içinse Online da pek bir şey olmaz herhalde.
 
Ban yemezsin. Ama cs de kullanırken arka planda uygulamalar sıkıntı çıkarıyordu. Bu uygulama için geçerli mi bilmiyorum.
 
Sanmıyorum. Program FPS arttırmak için yapılmış. Neden ban yiyeceksin ki?
Bu tür uygulamalar oyunlar tarafından 3. parti yazılım olarak algılanabiliyor. Misal önceden PUBG de çimleri kapatarak FPS arttıran bir yazılım vardı fakat bildiğiniz üzere çimler olmasa yerde yatanlar daha çabuk görünür ve hile gibi bir şey olur. Bu yüzden o programı kullananlar ban yemişti. Aynı durumu yaşamak istemem.
Ban yemezsin. Ama cs de kullanırken arka planda uygulamalar sıkıntı çıkarıyordu. Bu uygulama için geçerli mi bilmiyorum.
CS çok sık oynamıyorum zaten, belki de silerim.
 
Bu tür uygulamalar oyunlar tarafından 3. parti yazılım olarak algılanabiliyor. Misal önceden PUBG'de çimleri kapatarak FPS arttıran bir yazılım vardı fakat bildiğiniz üzere çimler olmasa yerde yatanlar daha çabuk görünür ve hile gibi bir şey olur. Bu yüzden o programı kullananlar ban yemişti. Aynı durumu yaşamak istemem.

Hocam sanmıyorum. Bu program oyunda herhangi bir çimeni, kapıyı vs. kapatmıyor. PUBG bu programı yasaklamış ve ban yemişsiniz. CS:GO'nun bu programı yasaklamak için bir sebebi yok.
Ama siz yine de dikkat edin. Ayrıca bu durum bir kere Roblox'ta yaşanmıştı. Roblox'da 60 FPS sınırını kaldıran programı kullanan kişiler banlanmıştı. Çok sanmıyorum ban yiyeceğinizi, ama yine de dikkatli olmakta fayda var.
 
Bugün Valorant'ta Razer Cortex yüzünden ban yedim hesap 700 TL değerindeydi kötü oldu üzüldüm ama üzüntünün bir yararı yok o yüzden moralimi düşürmicem ve toparlıyacağım her ne kadar paraya ihtiyacım olsa da.
 

Geri
Yukarı