CathedralDogs
Hectopat
Merhabalar, Razer Cortex adlı bir uygulama keşfettim. Dediği kadar FPS yükseltiyor mu? Aramızda kullanan var mıdır?
2 yıl gayet uzun bir süre. Bozulması normal. Gamepower 2 aya dayanamıyor.Razer Lancehead Wireless kullandım garantisi biter bitmez bataryası şişti, çift tıklama başladı. Kısaca elimde patladı şunun yerine o paraya 3-5 tane Gamepower çöpü alsaydım bu çöpü ömürde katlardı. Ayrıca Razer Synapse da bayağı bir çöptü ne v2 ne de v3 adam akıllı çalıştı son 1 seneye kadar. 4 yıldır Razer Ornata Chroma kullanıyorum taş gibi ama dengesiz bir marka, bazıları işlerinde en üst kalite bazılarında çöpün bayrak sallayanı.
2 yıl gayet uzun bir süre. Bozulması normal. Gamepower 2 aya dayanamıyor.
Hocam teknoloji hem şans hem düzgün kullanmaya bağlı. Yedek parça desteği olmaz çoğu markada zaten.Üst segment garanti biter bitmez elde patlamamalı. Olaya mouse, klavye olarak bakma aynısı monitörde de olabilir biliyorsun. Yedek parça desteği yok, tamir opsiyonu yok öldüyse öldü oluyor. Viper mini falan bozulsa koymazdı da neyse.
Kronik sorunlu denen Rival 600 kauçuk sorunu olmadan 3 yıl dayandı. Hala daha normal bir halde. Razer sadece 2 yıl dayanıyorsa vay haline.2 yıl gayet uzun bir süre. Bozulması normal. Gamepower 2 aya dayanamıyor.
Arkadaş düzgün kullanamamış demek ki yada şanssız. Razer'ı kötü yapmaz bu.Kronik sorunlu denen Rival 600 kauçuk sorunu olmadan 3 yıl dayandı. Hala daha normal bir halde. Razer sadece 2 yıl dayanıyorsa vay haline.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.