Merhaba arkadaşlar bu gün size razer cortex game booster kullanyorsanız belki farketmişsinizdir. Razer cortex game booster'i yükledikten sonra masaüstü bilgisayarımın ekran parlaklığında değişmeler oldu koyu bir ekran geldiğinde parlaklığı azaltıyor. Bu da film izlerken rahatsız ediyordu. Biraz araştırdım ama tam bi çözüm bulamadığım ingilizce forumlarda gördüğüm bazı çözümleri denerken kurcalarken çözdüm sorunu. Şimdi kısaca çözümü geçelim.
Denetim Masası > Donanım ve Ses > Güç Seçenekleri
Buraya geliyoruz ve orada güç seçeneklerinde Razer Cortex Power Plan seçili olmalı.
Buradan istediğiniz ibi değiştirebilirsiniz. Ben dengeli moduna aldım oyun oynarken Yüksek Performans modunu seçebilirsiniz.(bu mod daha çok masaüstü bilgisayarlar için) Dizüstü bilgisayardaysanız dengeli modu kullanmanızı öneririrm.
Denetim Masası > Donanım ve Ses > Güç Seçenekleri
Buraya geliyoruz ve orada güç seçeneklerinde Razer Cortex Power Plan seçili olmalı.
Buradan istediğiniz ibi değiştirebilirsiniz. Ben dengeli moduna aldım oyun oynarken Yüksek Performans modunu seçebilirsiniz.(bu mod daha çok masaüstü bilgisayarlar için) Dizüstü bilgisayardaysanız dengeli modu kullanmanızı öneririrm.
Son düzenleyen: Moderatör: