Razer Cynosa Lite alınır mı?

Pazar gününe kadar devam ediyor.
Keşke işi o zamana kadar hazırlayabilecek olsam. Arsa satım işimiz var, ondan dolayı şu aralar elime para geçmeyecek. Biraz geç geçeceğinden alamıyorum (2 Haftadan uzun olabilir).

Ben dün sipariş ettim.

Keşke işi o zamana kadar hazırlayabilecek olsam. Arsa satım işimiz var, ondan dolayı şu aralar elime para geçmeyecek. Biraz geç geçeceğinden alamıyorum (2 haftadan uzun olabilir).

Ben dün sipariş ettim klavyeyi geldigi zaman size de anlatırım.

Hocam klavyeyi aldınız mı? Ben de yeni sipariş verdim merak ettim klavyeden memnun musunz?

Evet şu an klavye ile yazıyorum klavye aşırı sessiz bir yapısı var gercekten begendim ama Synapse uygulaması biraz karışık bazı modları ayarlayamıyor çünkü klavyenin içine dümdüz let döşemişler ışıklar çok az ışıkla sorununuz yoksa alın derim ben gece tuşları göremiyorum ve sessiz oldugu için aldım fakat Full oyun için ışıgı güzel gözüksün diye almak istiyorsanız markaya para vermeyin derim bu özellikler size uymuyorsa Logitech G213'e yönelin fakat yine de Razer almak istiyorsanız 2. el bir Cynosa Chroma'da alabilirsiniz kuzenimde var çok mükemmel bir klavye gerçekten.

Evet şu an klavye ile yazıyorum klavye aşırı sessiz bir yapısı var gercekten begendim ama Synapse uygulaması biraz karışık bazı modları ayarlayamıyor çünkü klavyenin içine dümdüz let döşemişler ışıklar çok az ışıkla sorununuz yoksa alın derim ben gece tuşları göremiyorum ve sessiz oldugu için aldım fakat Full oyun için ışıgı güzel gözüksün diye almak istiyorsanız markaya para vermeyin derim bu özellikler size uymuyorsa Logitech G213'e yönelin fakat yine de Razer almak istiyorsanız 2. el bir Cynosa Chroma'da alabilirsiniz kuzenimde var çok mükemmel bir klavye gerçekten.
klavyeyi satın aldım geldi, şu an için ışıkları çok zayıf onun dışında bir aksilik göremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı