PowerfulMan
Hectopat
Arkadaşlar 500 TL bandında bu iki klavye arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Nedeni ile söylerseniz sevinirim.
Razer Cynosa V2 kullanıyorum ve gayet güzel. HyperX tarafı hakkında hiçbir bilgim yok, sadece kendi kullandığım klavye ile ilgili konuşacağım. Öncelikle sessiz olduğu kesin, RGB çok güzel çalışıyor, Razer DeathAdder V2 ile kullanıyorum ve senkronize konusunda müthiş, sıvı döküldüğü zaman bozulmaması apayrı bir özellik, tepkime süresinden vesaire bahsetmeye gerek yok zaten çok da dev bir fark olmaz diğerleriyle, kullanımı da gayet rahat.
Gamepower asla ve asla önermiyorum. Rezil ürünler resmen. Rampage ise kullan at diyebileceğimiz ürünler yapıyor gibi bir şey. Razer Cynosa V2 için konuşacağım, gerçekten kalite hissediliyor, ve uzun süre sıkıntı olmadan götürecek gibi de gözüküyor. Eğer mekanik klavye istemiyorsanız bu klavyeyi kesinlikle öneririm, ama eğer mekanik klavye istiyorsanız bu klavyeyi bence kullanmayın çünkü bu klavye membran.Gamepower veya Rampage'in kırmızı Switch'li klavyesini mi almalıyım yoksa bunu mu almalıyım sizce mekanik klavyelerin çok bir artısı var mı?
Gamepower asla ve asla önermiyorum. Rezil ürünler resmen. Rampage ise kullan at diyebileceğimiz ürünler yapıyor gibi bir şey. Razer Cynosa V2 için konuşacağım, gerçekten kalite hissediliyor, ve uzun süre sıkıntı olmadan götürecek gibi de gözüküyor. Eğer mekanik klavye istemiyorsanız bu klavyeyi kesinlikle öneririm, ama eğer mekanik klavye istiyorsanız bu klavyeyi bence kullanmayın çünkü bu klavye membran.
Umarım beklentilerinizi karşılar. Hayırlı olsun.Bugün siparişini verdim yarın gelir muhtemelen. Teşekkür ediyorum değerlendirmeniz için deneyip bakacağım.
Umarım beklentilerinizi karşılar. Hayırlı olsun.
Hocam 2 saat önce elime geçti. Gerçekten kalitesi hissediliyor noraml bir membran klavye gibi değil gayet sessiz fakat aklımda bazı sorular var. Ben RGB'sini kullanmadığım zaman nereden kapatabiliyorum uygulamasındaysa tam olarak nereden? Bir de çok tozlanır mı temizlemesi rahat mıdır?Umarım beklentilerinizi karşılar. Hayırlı olsun.
Razer Synapse üzerinden tüm ayarlar yapılabiliyor klavye ile ilgili. Tozlanma durumunu pek bilemiyorum, hiç fark etmedim ama tozlanıyor gibi geldi bana. Hiç temizlemediğim için bir fikir sunamam ama suya dayanıklıysa yıkanabilir gibi@Kaane Hocam 2 saat önce elime geçti. Gerçekten kalitesi hissediliyor noraml bir membran klavye gibi değil gayet sessiz fakat aklımda bazı sorular var. Ben RGB'sini kullanmadığım zaman nereden kapatabiliyorum uygulamasındaysa tam olarak nereden? Bir de çok tozlanır mı temizlemesi rahat mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.