Razer Cynosa2 vs Galax Stealth 03

SkullCrusher64

Hectopat
Daha fazla  
İki klavye arasında kaldım. Hangisini almam gerek?

Galax Stealth 03.

+ Mekanik.
- Blue.
- Programı yok.

Razer.

- Mekanik.
+ Daha az ses.
+ Programı var.

Özellikle oyun için kullanacağım.

Stealth 03'ün İngilizce tuş dizimine sahip olmasını da unutmayalım. Bunun dışında Cynosa V2'de kronik tuş soyulma problemi mevcut. Alacaksan çok kibar kullanmak gerek. Ornata V2'de böyle bir problem yok ancak o da bütçeni fazlaca aşıyordur tahminen.

Bence o sorun olsa bile Razer destek konusunda iyi. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Stealth 03'ün İngilizce tuş dizimine sahip olmasını da unutmayalım. Bunun dışında Cynosa V2'de kronik tuş soyulma problemi mevcut. Alacaksan çok kibar kullanmak gerek. Ornata V2'de böyle bir problem yok ancak o da bütçeni fazlaca aşıyordur tahminen.

Tuşları ezbere biliyorum zaten sorun olmaz o yüzden cidden kararsız kaldım ayrıca Razer biraz daha pahalı

Kronik bir soruna yardımcı olsalar ne olacak? Yeni gelen yine soyulacak.

Kronik sorunlu ürünlerde genellikle muadili başka ürün veya para iadesi yapılıyor bence gayet makul. Tuş soyulması için bildiğiniz belli bir süre var mı? Ben de bu klavyeyi almayı düşünüyordum ancak araştırırken böyle bir sorun olduğunu göremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı