Razer Deathadder 2013 vs Steelseries Rival 300 Hyper Beast

Daha fazla  
Yaklaşık 1 yıldır Logitech G300s kullanıyorum. Ve bu aralar mouse sol tık tıklamamaya, çok geç algılamaya başladı ve 100-150 TL gibi bir bütçem vardı ve Steelseries Rival 100 düşünüyordum. Bütçemi biraz daha arttırıp 200-300 TL'ye çıkardım ve şu iki canavar mouse arasında kaldım. Razer Deathadder Essential 2013 ile Steelseries Rival 300 CS:GO hyper beast edition. Ve şunu da belirteyim Minecraft CS:GO ve GTA V oynuyorum. Alacağım sitede ikisi de aynı fiyatta sizce hangisini tercih edeyim? Şimdiden teşekkürler.

Eğer hardcore Cs oynamıyorsanız yani esea felan ya da global değilseniz o tarz mouselar fazla abartı kaçar yok ben istiyorum derseniz, zowie ec2a modelini önerebilirim belirttiğiniz 2 mousedan da daha kaliteli ve daha ergonomik.

Ben Razer DA Elite kullanıyorum. Hiç de şikayetçi değilim ama bazen Keşke Zowie EC1-A alsaydım diye ama deneyerek al. EC1-A benim çok hoşuma gitmişti.

Mouse nasıl tuttuğun bu açıdan daha önemli ve mouse seçeceksen kesinlikle gidip denemeni tavsiye ederim. Kendi açımdan rival 300 elime daha iyi oturuyor tutuş ve kullanım açısından.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı