Razer DeathAdder 3500 vs SteelSeries Rival 110

Merhaba şu an Teknosa'da SteelSeries Rival 110 ve Razer DeathAdder 3500 arasında sadece 10 TL fark var. Hangisini tercih etmeliyim? Not: Dead by Daylight, CS:GO, PUBG, Rocket League gibi oyunlar oynuyorum.
Razer Deathadder 3500 Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri
Steelseries Rival 110 Kablolu Gaming Mouse (Black) Fiyatı ve Özellikleri
Razer den şaşma derim ama eğer az daha koyabilirsen Razer DeathAdder Essential alabilirsin. Ben şuan onu kullanıyorum ve şuan çok memnunum.

Aynı şekilde ben de Razer Deathadder Essential 6400 DPI kullanıyorum. Benim için tek sorunu DPI tuşunun olmaması. Yine de fareleri önceden kendi elinle denemen daha iyi olacaktır fakat ben ucuza almıştım aliexpress üzerinden. Ürün çakma gelmemişti o günden beri kullanıyorum. Gidip 6-7 yıllık fareye 250 TL falan verme.

Razer den şaşma derim ama eğer az daha koyabilirsen Razer DeathAdder Essential alabilirsin. Ben şuan onu kullanıyorum ve şuan çok memnunum.
maksimum bütçem bunlara yetiyor maalesef :(
Deathadder 3500 alınmaz artık 2009'da çıkmış bir mouse'dan bahsediyoruz. R110'da neredeyse aynı fiyata Rival 3 varken alınmaz.
Eski bir mouse anladım. Ne gibi eksileri olur? Tuş olayı çok önemli değil benim için.

Maksimum bütçem bunlara yetiyor maalesef :(

Dostum mümkün ise Aliexpress'den al kesinlikle derim. Ben oradan Razer DeathAdder essential aldım indirimden 160 TL'ye 6400 DPI ve orijinal kendi Razer sitesinden indirdim kontrol ettim orijinal ve TR'de 460 TL mouse MediaMarkt'ta. Yani 160 TL'ye alabilirsin ben corona varken almıştım 2 haftada geldi.

Dostum mümkün ise Aliexpress'den al kesinlikle derim. Ben oradan Razer DeathAdder essential aldım indirimden 160 TL'ye 6400 DPI ve orijinal kendi Razer sitesinden indirdim kontrol ettim orijinal ve TR'de 460 TL mouse MediaMarkt'ta. Yani 160 TL'ye alabilirsin ben corona varken almıştım 2 haftada geldi.
Aynısını bende yaptım. Ürünü seri numarasından siteden kayıt ettim, Synapse üzerinden de görüyor. Replika bekliyordum ama :D Ben 126 TL'ye almıştım. Gümrük vergisi 20 TL tutmuştu sanırsam.

o kadar bekleyeceğime steelseries rival 110 alırım. Biraz sabırsız biriyimdir :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı