Razer DeathAdder 3500 vs SteelSeries Rival 110

Rival 110 teknik özellikler bakımından DeathAdder essential 6400 ile neredeyse aynı. Elinize oturursa güzel bir şekilde kullanırsınız.

Benim elime ne Rival ne Logitech hiçbiri oturmuyordu sonra gittim MediaMarkt'tan Razer DeathAdder essentiali gördüm denedim elime tam oturdu onu aldım oysaki kullanıcı yorumlarında eli küçük olanlar için kötü bir mouse diye bir sürü yorum vardı ama benim elime tam oturuyor (elim küçük)
HMM teşekkürler sanırım Rival 110 almaya karar verdim.

Hayırlı olsun o zaman güle güle kullan bol Hs'ler :D.

Benim elime ne Rival ne Logitech hiçbiri oturmuyordu sonra gittim MediaMarkt'tan Razer DeathAdder essentiali gördüm denedim elime tam oturdu onu aldım oysaki kullanıcı yorumlarında eli küçük olanlar için kötü bir mouse diye bir sürü yorum vardı ama benim elime tam oturuyor (elim küçük)

Hayırlı olsun o zaman güle güle kullan bol Hs'ler :D.
Benim elimde erkek bir insan için küçük boyutlarda. İlk aldığımda o palm kullananlar için tasarlanan bombeli tasarım tuhaf geldi fakat kullana kullana elime şu an tam oturuyor. Zaten ileride fareyi güncelleyecek olursam Razer Deathadder V2 alacağım. Razer'in tek sıkıntısı ara sıra Synapse programını görmüyor, uyuz ediyor insanı.

Satıcı linki verebilir misiniz?
Benim aldığım satıcı kapatmış fakat China Electronic Store diye bir satıcı vardı herhalde. O da orijinal satıyor ama şu an almanı tavsiye etmem. 180 TL falan yazıyor, vergi ile 200 TL'yi geçer. 7 yıllık fare için verilmez.

Screenshot_2020-05-14-16-44-07-497_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Son düzenleme:
Yurt dışından ucuza alınan Razer ların çoğu (hepsi demiyorum) siz ne kadar ürün koduyla kayıt ettim orjinal deseniz de kaliteli replika ürün ve başka orjinal Razer mouseların klonu olduğundan bahsetmişti Razer Support.

Yurt dışından ucuza alınan Razer ların çoğu (hepsi demiyorum) siz ne kadar ürün koduyla kayıt ettim orjinal deseniz de kaliteli replika ürün ve başka orjinal Razer mouseların klonu olduğundan bahsetmişti Razer Support.
Synapse programını görüyor. Ayrıca replika Razer ürünlerinde dış taraftaki ışık orantısız dağılır. Razer hesabıma kayıt ettim. Merak etmeyin ürünü Türkiye'den alınmış gerçek bir model ile karşılaştırdım. Tamamen aynı. Eğer böyle replika yapıyorlarsa böyle replikaya can kurban :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı