Razer deathadder chroma Çalışmama Sorunu

Batuhan ORUÇ

Hectopat
Daha fazla  
Mouse'u bilgisayara taktım ışıkları yanmadı yani çalışmadı. Aygıt yöneticisine girdim. Aygıt yöneticisinde ürün ismiyle beraber gözüküyor fakat çalışmıyordu. Daha sonra biraz uğraştım ve aygıt yöneticinde ki güç yönetiminde güç tasarrufu için aygıtı kapat seçeneğini gördüm ve kaldırdım mouse çalıştı. Bayıldım bu arada mouse'a :D Sonra birden gitti. Ayara baktım kapalı bu sefer çözemedim ne yapmam gerektiğini bilen var mı acaba ?

+

Geri iade ettim kardeşim hasarlıydı herhalde sende yeni aldıysan geri ver yoksa garantiye yolla hiç uğraşma ben kafayı yiyordum az daha :)

Takar takmaz programsız çalışması lazım benim sorunum gibiyse arkadaşın ki mouse bozuk olabilir bilgisayardan bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü ben yenisini aldım başka yerden sıkıntısız çalışıyor.

Kardeşim 3 yıldır razer kullanıyorum daha kalitelisini görmedim ara sıra hatalar olucaktır tabiki tr yetkili servisi aralgame , bi yolla hallederler yurtdışı faturan varsa

Kardeşim 3 yıldır razer kullanıyorum daha kalitelisini görmedim ara sıra hatalar olucaktır tabiki tr yetkili servisi aralgame , bi yolla hallederler yurtdışı faturan varsa

Kardeşim garip bir şekilde dün sabah faremin düzgün bir şekilde çalıştığını fark ettim. Hiçbir şey yapmamıştım oysaki. Garip gerçekten garip .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı