Takas Razer Deathadder Chroma

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Razer ve Wotun düzenlendiği yarışmadan mouse kazandım. Halihazırda memnun olduğum ve kulaklık ihiyacım olduğu için takas yapmak istiyorum. Mouse bugün elime ulaştı ve fotoğraflarını cevap kontrol etmek amacıyla açtım. Karşılığında takas istediğim kulaklığın mümkünse kullanılmamış veya çok az kullanılmış olmasıdır. İki ürününde piyasa fiyatına göre üstü kapatılabilir.
Mouse linki: Razer DeathAdder Chroma 10.000 DPI Optik Gamer Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Fotoğraflar:
1.jpg
2.jpg
3.jpg

Dosya Ekleri

• 4.jpg
    4.jpg
    681,5 KB · Görüntüleme: 230
  • 5.jpg
    5.jpg
    939,8 KB · Görüntüleme: 176
  • 6.jpg
    6.jpg
    888,3 KB · Görüntüleme: 247
Bence V3'ü satıp, bunu kullanmalısın ama yinede sen bilirsin. İyi satışlar!

Merhabalar, eğer düşünür iseniz elimde 1 yıllık kutulu logitech g230 var temiz durumda hiçbir sorunu yok ancak faturasını bulamıyorum vatan bilgisayardan aldım geçmişe dönük fatura veriliyor ise eğer alabilirim. Sizede uygun ise detayları konuşmak için 0538 320 77 25 yada arda_clky@hotmail.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Merhaba, bende Razer Blackwidow Tournament Edition klavye var, düşünürseniz takas ederiz. Tel 05067641734

hocam asus cerbreus vatan pcden alınma kutulu takas düşünürmüsünüs ?

Teşekkürler teklifleriniz için , fareyi kullanıyorum bayadır takaslık durumu kalmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı