Razer DeathAdder çift tıklama sorunu nasıl çözebilirim?

Lord.s

Femtopat
Arkadaşlar başka bir mouse ile denedim çalışıyor ama Razer'da sorun var. Başlat ve farklı uygulamalara çift tıklıyor YouTube video açmıyor. Bir daha asla pahalı bir mause almayacağım, daha 1 sene olmadı arızalandı. Garantisi yok galiba olsa da bir şey değişmiyor 1 ay sonra ancak gelir. Çözümü var mı bunun yenisini mi almam gerekiyor?

Seneyle de alakası var, fakat günde 15 saat kullansan bile 1 senede ömrünün bitmemesi lazım. Razer'larda bu sorun kronik. 2014'den beri Razer Deathadder kullanıyorum. Chroma'da da oldu, Elite'de de oldu. Evin tozlu bir ortamda sebep olarak statik elektriklenmeyi gösteren var. Fakat garantiye gönderirsen direkt yenisiyle değiştirirler bilinen bir sorun olduğu için, ben öyle yapıyordum.
Hocam tam olarak saate de bakmıyor o iş, ne kadar tıklarsan o kadar çabuk dolar ömrü, örneğin LOL oynayan insanların tıklama ömürleri genelde daha çabuk biter her saniye bir yerlere tıkladıkları için.

Aynı zaten

Ben garantisi buldum birazdan yollayacağım yeni bir mause alacaksam da elimde bulsun Aral oyun ithalatçi firma yaptıkdan sonra nasıl geliyor bu mause fikrin var mı ?

Adrese mi geliyor ?

Emin değilim arayıp sorabilirsin.

Hocam tam olarak saate de bakmıyor o iş, ne kadar tıklarsan o kadar çabuk dolar ömrü, örneğin LOL oynayan insanların tıklama ömürleri genelde daha çabuk biter her saniye bir yerlere tıkladıkları için.

Emin değilim arayıp sorabilirsin.
Saate bakma sebebi ile klik sebebi aynı. Bilgisayar başında otururken deli gibi klik atmıyorsunuz, belirli saatte atabileceğiniz ortalama bir klik sayısı var çok zor değil bunu hesaplamak. Adamlar oyuncu mouse'u yapıp 2 sene garanti veriyor, LOL oynayan adam da hesaplanarak tasarlanıyor bu switchler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı