berkdogann
Decapat
Geçen hafta Hyperx Pulsefire Fps aldım arkadaşlar çok memnunum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
ne aldınızBen Razer DeathAdder Elite mouse u espor da kullanılmış diye bende alma isteği oluştu şu an kullandığım mouse Everest sgm X7 hâlâ araştırıyorum bir tane daha mouse buldum ASUS TUF M5 diye bir mouse acaba Razer mı alsam ASUS mu alsam diye düşünüyorum ben genellikle FPS oyunları oynarım. ASUS mu alsam Razer mı yoksa başka mouse mu alayım.Yardım ederseniz sevinirim.
Ne aldınız.
gamepowerada kötü diyorlar ama neyseGamepower Ursa diye bir mouse aldım hocam.
Gamepowerada kötü diyorlar ama neyse.
Yine de hayırlı olsun umarım bir sıkıntı yaşamazsın.
değiştirmek istesen 400 tl civarında ne alırsınHocam 1 yıldır kullanıyorum şanslıyım büyük ihtimalle Gamepower'ın kötü bir marka olduğunu daha yeni öğreniyorum kısacası uyanıyorum.![]()
Değiştirmek istesen 400 TL civarında ne alırsın.
şuna klavye olarak razerinHerkeste olacak diye bir şey yok ama bende de wheel jumping var. Üstelik yazılımı da rezalet. Klavye de Razer bende mesela, eskiden driverı yüzünden tuş takılı kalıyordu ve düzeltmek için çıkartıp takmak gerekiyordu. Düzelttiler ama sanırım, artık olmuyor çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.