Razer DeathAdder Elite nasıldır?

Hocam ben bu farenin yanında ve üstümde ek tuşsuz kullanıyorum gayet memnunum fareden. Sağlam bir mouse ve elime güzel oturuyor. Ayrıca bilgisayara Razer Synapse isimli programı indirerek farenin DPI, ışıklandırma, tuş işlevi, makro gibi özelliklerini kişiselleştirebiliyorsunuz.

Edit: Mouse Chrome mouse değil yani sadece 3 renk seçebilirsiniz. Mavi, açık mavi ve yeşil. Ayrıca nedense değerlendirmeler berbattı anlayamadım. Bir de değerlendirmelerde Razer Synapse programının fareyi görmediği yazıyordu acaba kemdi beceriksizliğimi yoksa ciddendemi görmüyor anlamadım. Bir 2.0 sürümü var bir 3.0 sürümü var 2.0 sürümü biraz daha bu model fareler için 3.0 ise sanırım Chroma fareler içindi tam net hatırlamıyorum hatam varsa düzeltirseniz sevinirim.
 
Orijinal değil muhtemelen yorumlarında yazılımı Mouse'yi görmüyor demişler.

Hocam bir ihtimal değil evet fakat kendi beceriksizlikleride olabilir. Bir 2.0 sürümü var bir 3.0 sürümü var o programın. 2.0'ın gördüğü ama 3.0'ın görmediği mouse modelleri mevcut ve bu mouse modellerine benimki de, hatta sanırsam bu model de giriyor. Tabii değerlendirmelerin hepsi olumsuz kuşkuya düşmeden edemiyor insan.
 

Geri
Yukarı