Razer DeathAdder Elite sahte mi?

Poyraz868

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Hepsiburada'dan 230 TL'ye Razer DeathAdder essential aldım ama bana Elite göndermişler ve kutunun üzerinde ağırlıklı olarak Çince yazıyor laptopa takınca da Razer Synapse'yi indiriyor fakat cihazı algılamıyor ve aygıt yöneticisinde iac uyumlu fare yazıyor sizce sahtemi fakat Minecraft'da de rahat 12, 13, 14 CPS yapabiliyorum gecikmesi de yok malzemesine kaliteli Razer Synapse 3 algılamama laptopa olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1654609101478.jpg
    1654609101478.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 86
  • 1654609156096.jpg
    1654609156096.jpg
    136,5 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 3 yıldır kullandığım bir fare kendisi ve PC'ye takar takmaz doğrudan algılamıştı. Razer deatadder Elite V2 kullanıyorum ben. Essentialden daha iyi bir faredir kendisi (benim görüşüme göre).ama algılamıyorsa Razer Synapse ondan bir şüphelen derim. Ama bilemedim neden aynı şekilde çakmasını yapsınlar ki? Acaba yurt dışı ürünü olabilir mi? Yurt dışı ürünü olduğu için belki de ülke kabul etmediğinden algılamıyor olabilir. Bunlar benim tahminlerim.

Bu tarz ürünlerde, "yurt dışı garantili, faturalı" diye ibareler bulunuyor.
Satıcılar çakallık yapıp en ufak ve en kuytu köşeye yazıyorlar.
Sahte olup olmadığı hakkında bir fikrim yok ancak bir sonraki alışverişinizde Amazon gibi yerlerden alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.

(2 hafta önce DA Forumda bu tarz bir konu açılmıştı, arkadaş V2 mini almış ve kutu Çince. İade etmişti, size de tavsiyem iade etmenizdir.)
hangi satıcıdan aldınız, ona göre öneride bulunmayalım.

Bu tarz ürünlerde, "yurt dışı garantili, faturalı" diye ibareler bulunuyor.
Satıcılar çakallık yapıp en ufak ve en kuytu köşeye yazıyorlar.
Sahte olup olmadığı hakkında bir fikrim yok ancak bir sonraki alışverişinizde Amazon gibi yerlerden alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.

(2 hafta önce DA Forumda bu tarz bir konu açılmıştı, arkadaş V2 mini almış ve kutu Çince. İade etmişti, size de tavsiyem iade etmenizdir.)
hangi satıcıdan aldınız, ona göre öneride bulunmayalım.
Ama benim elimdeki elite modeli ve göndermekten istemiyorum minecraftta rahat 13 14 cps yapabiliyorum işimizde görüyor ve razer in algılamama sorunu bölgem Türkiye olduğu için algılamıyor olabilir ben gayet memnunum iade etmekte istemiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı