Razer DeathAdder Elite V2 nasıl?

• Konuyu başlatan asdfsdgsdfgdfhfghs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 13.879
A

asdfsdgsdfgdfhfghs

Ziyaretçi
Oyuncu faresi alacağım da ellerim çok büyük gerçekten basketçiyim. Razer DeathAdder V2 nasıldır? Genel olarak nasıl iyi mi malzeme kalitesi olarak falan her şeyiyle? Ve bu farede 5G sensörü var yazıyor hani çok iyi bir şey diye biliyorum. Başka hangi mouseda 5G sensör var veya daha iyisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkürler Batuhan cevap için. Bu yöntem hiç aklıma gelmedi. Bir daha ki sefere deneyeceğim.
MM710 için çeşitli modlar mevcut düzeltmeleri yapmak için ama uğraşmam lazım biraz. Garantiye göndermeyi düşünmedim çünkü sağ tuşu ve tekerleği oldukça iyi çalışıyor. Bahsettiğim sorun sol tuşta belki düzeltebilirim diye düşünüyorum.

MM711 benim de aklımda valla bu sorunların tamamını düzelttiler.

Beyler peki Razer Deathadder Elite v2 vs Corsair Ironclaw RGB ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer DeathAdder Elite v2 Türkiye'de satışta çıktı mı yoksa yurtdışından mı alacaksınız?

İtopya’da ürün eklenmiş ama stokta gözükmüyor. O halde bekleyelim, görelim. Teşekkürler.

asdfsdgsdfgdfhfghs, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…