Ömer Kutay
Hectopat
Rica etsem güvenilir bir siteden linkini atabilir misin? googleye yazdığımda mini modeli çıkıyorDeathAdder V2 der geçerim.
Rica etsem güvenilir bir siteden linkini atabilir misin? googleye yazdığımda mini modeli çıkıyorDeathAdder V2 der geçerim.
Şu anda masamdaki 4 , kullandığım da farklı marka modelden 50'den fazla fare kullanmama dayanarak söylüyorum.DeathAdder V2 kullanıyorum ve çift tıklama sorunu ile karşılaşmadım. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
Affedersiniz, görmedim.Arkadaşın "Delikli fareler hoşuma gitmiyor" sözüne istinaden Model D önermeniz garip olmuş.
Bu yoruma katılmıyorum. 4-5 senedir Deathadder Elite kullanan arkadaşlarım var. Bu dediğiniz eski Razer fareler için biraz doğru olsa da Deathadder V2 ve yeni çıkan diğer farelerde sorun yok.Ancak mümkünse Razer ürünlerine bu bütçelerde bakma. Çoğu Razer farenin çift tıklama sorunu var. Malzeme kalitesi de rakiplerine göre kötü. Uzun ömürlü değil yani.
Rica etsem güvenilir bir siteden linkini atabilir misin? googleye yazdığımda mini modeli çıkıyor
Teşekkürler
Yakın bir arkadaşımda 5 senedir kullanıyorAffedersiniz, görmedim.
Bu yoruma katılmıyorum. 4-5 senedir Deathadder Elite kullanan arkadaşlarım var. Bu dediğiniz eski Razer fareler için biraz doğru olsa da Deathadder V2 ve yeni çıkan diğer farelerde sorun yok.
Burada daha ucuz:
Razer Viper modeline bakabilirsin.G305'ün görüntüsü açıkçası pek hoşuma gitmedi ve Razer'ın bu kadar sorunlu olduğunu bilmiyordum...
Burada daha ucuz:
![]()
RAZER Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse 22.0362 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Razer Viper modeline bakabilirsin.
Kendi deneyimlerime göre ve kullanıcı yorumlarına göre tertemiz lod sorunsuz rattle problemsiz hafif bir fare. Kronik bir sorunu yok.
Viper "Mini" belirtmeyi unutmuşum.En fazla 500 liralık bir mouse alabilirim
Viper "Mini" belirtmeyi unutmuşum.
Mini olmayan modelde Rattle problemi var zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.