Razer DeathAdder Elite vs Mamba Elite

DeathAdder V2 kullanıyorum ve çift tıklama sorunu ile karşılaşmadım. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
Şu anda masamdaki 4 , kullandığım da farklı marka modelden 50'den fazla fare kullanmama dayanarak söylüyorum.

Aslında kullandığınız farede çift tıklama sorunu bile olabilir ama Razer sadece switchlerin Response Time ayarını yazılımla arttırarak çift tıkı tek gibi algılatıyor.

E tabi bu yazılım ayarının dezavantajlarını saymama gerek yok herhalde ?

Arkadaşın "Delikli fareler hoşuma gitmiyor" sözüne istinaden Model D önermeniz garip olmuş.
Affedersiniz, görmedim.
Ancak mümkünse Razer ürünlerine bu bütçelerde bakma. Çoğu Razer farenin çift tıklama sorunu var. Malzeme kalitesi de rakiplerine göre kötü. Uzun ömürlü değil yani.
Bu yoruma katılmıyorum. 4-5 senedir Deathadder Elite kullanan arkadaşlarım var. Bu dediğiniz eski Razer fareler için biraz doğru olsa da Deathadder V2 ve yeni çıkan diğer farelerde sorun yok.

Burada daha ucuz:

Burayı buldum ama güvenilirdir umarım.

Razer Viper modeline bakabilirsin.

Kendi deneyimlerime göre ve kullanıcı yorumlarına göre tertemiz lod sorunsuz rattle problemsiz hafif bir fare. Kronik bir sorunu yok.

En fazla 500 liralık bir mouse alabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı