Razer Deathadder Elite Vs Zowie EC2-B

Razer Deathadder Elite Vs Zowie EC2-B

• Oy verenlerin toplamı
    26

Bekosandzakk

Kilopat
Daha fazla  
Başlıktaki iki fare arasında kararsız kaldım. FPS oyunları oynarım. Razer 450 IPS Zowie 250 IPS diye biliyorum. Sensör olarak Razer daha mı iyi? Hangisini almalıyım?

Deathadder Elite kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Pamuk kadar hafif bir mouse. 450 lazer IPS tarama ve 16.000 DPI'ya kadar hassasiyet desteği var. Ayrıca RGB renklerini istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz Razer Synapse üzerinden.

Çok kişisel bir konu aslında. Kalite açısından direk ayırt edebileceğiniz bir fark olduğunu sanmıyorum.

@Sylveon 'un da belirttiği gibi, fareyi tutuş tarzınıza göre, elinize en uygun olanı alın.

Razer’ı denedim elime oturuyor ama Zowie’yi deneme şansım olmadı. Vatan, Teknosa gibi mağazalarda satılmadığı için deneme şansım yok.
Lazer tarama yok optik tarama var.

Zowie ile Razeri aynı anda nerde deneyebilirim?

Sensör konusunda DE açık ara farkla önde ancak 250 IPS yeterli. Önerim elinize oturan ve tasarımını beğendiğinizi almanız. Kişisel önerim Rival 710 olurdu.

Sensör konusunda DE açık ara farkla önde ancak 250 IPS yeterli. Önerim elinize oturan ve tasarımını beğendiğinizi almanız. Kişisel önerim Rival 710 olurdu.
Steelseries kadar kötü marka yok. 710 kadar saçma fare görmedim. Sadece led ekrana para veriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…