E Elina_089 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 1.751 Çözümler 4 19 Temmuz 2019 #11 Bekosandzakk dedi: Steelseries kadar kötü marka yok. 710 kadar saçma fare görmedim. Sadece led ekrana para veriyorsun. Genişletmek için tıkla... Truemove3 sensörü ve malzeme kalitesi ile zowie fareleri geçer, ne kötülüğünü gördünüz steelseriesin?
Bekosandzakk dedi: Steelseries kadar kötü marka yok. 710 kadar saçma fare görmedim. Sadece led ekrana para veriyorsun. Genişletmek için tıkla... Truemove3 sensörü ve malzeme kalitesi ile zowie fareleri geçer, ne kötülüğünü gördünüz steelseriesin?
KS KS B Bekosandzakk Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #12 Elina_089 dedi: Truemove3 sensörü ve malzeme kalitesi ile zowie fareleri geçer, ne kötülüğünü gördünüz steelseriesin? Genişletmek için tıkla... Yandaki kauçuklar çıkıyor.
Elina_089 dedi: Truemove3 sensörü ve malzeme kalitesi ile zowie fareleri geçer, ne kötülüğünü gördünüz steelseriesin? Genişletmek için tıkla... Yandaki kauçuklar çıkıyor.
E Elina_089 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 1.751 Çözümler 4 19 Temmuz 2019 #13 Bekosandzakk dedi: Yandaki kauçuklar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kendim rival 600 kullanıyorum, şu anda yazarken yanımda, kauçukları yerinde duruyor, geçen sene itopyadan 300TL ye aldım sıkıntı yaşamadım.
Bekosandzakk dedi: Yandaki kauçuklar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kendim rival 600 kullanıyorum, şu anda yazarken yanımda, kauçukları yerinde duruyor, geçen sene itopyadan 300TL ye aldım sıkıntı yaşamadım.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #14 Yeni moda çok hafif fareler oldu o tarz fareler alabilirsiniz çok sık hareket ediyorsanız fare ile. Onun dışında ikiside üzmez Elite kullanıyorum gayet iyi mouse ancak diğeride üzmez o da iyi faredir.
Yeni moda çok hafif fareler oldu o tarz fareler alabilirsiniz çok sık hareket ediyorsanız fare ile. Onun dışında ikiside üzmez Elite kullanıyorum gayet iyi mouse ancak diğeride üzmez o da iyi faredir.