Razer DeathAdder Essantial vs T60

CordiB

Hectopat
Bende Bloody T60, arkadaşımda ise Razer DeathAdder Essantial modeli var. Arkadaşım Minecraft PvP oynadığı için drag Click'in rahat yapılması açısından vs. takas önerdi.

Razer'ın sensör kalitesi nasıldır?

T60'dan sonra elime küçük gelebilir mi?

(Ben daha çok FPS ve MOBA oyunları oynuyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Bloody T60, arkadaşımda ise Razer DeathAdder essantial modeli var. Arkadaşım Minecraft PvP oynadığı için drag Click'in rahat yapılması açısından vs. takas önerdi.

Essantial kronik sorunlu bir model hocam.

Bende Bloody T60, arkadaşımda ise Razer DeathAdder Essantial modeli var. Arkadaşım Minecraft PvP oynadığı için drag Click'in rahat yapılması açısından vs. takas önerdi.

Sizin için düşüş olmuş olur. Bence değiştirmeyin.

Sorunu nedir?

Neden?

Şu an Essential kullanıyorum herkes gibi normal kullanmama rağmen scrollü bozuldu yukarı oynatıyorum aşağı geliyor takıklık yapıyor. Ayrıca içini açıp temizlemeniz lazım her yeri aşırı açık. Sol ve sağda ki kaygan kısımlar beni çok rahatsız ediyor kablosuz mouse alacağım konu açmıştım istersen oradan takip edebilirsin.

Şu an Essential kullanıyorum herkes gibi normal kullanmama rağmen scrollü bozuldu yukarı oynatıyorum aşağı geliyor takıklık yapıyor. Ayrıca içini açıp temizlemeniz lazım her yeri aşırı açık. Sol ve sağda ki kaygan kısımlar beni çok rahatsız ediyor kablosuz mouse alacağım konu açmıştım istersen oradan takip edebilirsin.

Hocam kirlenme açısından benim faremde o şekil 160IPS sensorden 220IPS sensore geçiş daha iyi olmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı