Razer DeathAdder essential alınır mı?

Ustam sa Razer'ı almışın yanlış anlamadıysam ben 2.5 yıldır SS Rival 3 kullanıyorum ve gayet mutluyum ama son 2 haftadır mouse sol tuşu bazen tek tıklamama rağmen 2 tıklıyor bazen tıklamıyor. Anlayacağın yeni bir mouse alacağım ama tekrar Rival 3 mü alsam yoksa Raze mı? G203 de dikkatimi çekti.

G203 falan bilmemde essential i bayağıdır kullanıyorum 1 kere bile başka mouse düşünmedim sadece Click tuşu çok hassastr alışman lazım alışınca çok hoşuna gider ama.
 
Buradan da anlaşıldığı üzere siz buraya ne yazarsanız yazın çok eskidi hemen bozuluyor vs diyorlar ne alabilirim dediğinde de bütçeyi artır şunu al diyor artır dediği rakam da 500 lira falan herşeye muhalefet çözüme gel dediğinde fıs.
 
Razer maouse bozuldu haberinz olsun durduk yere bağlantısı kopuyor biligsayardan ve de Click tuşu 10 basmamın 6'sını görüyor galiba hor kullandım.
 
@strigoi Hala kullanıyor musun? Ürünün tekerleği bozuluyor diyorlar bir zaman sonra. Sende bozuldu mu? Ve benim orta boyut bir elim var, kullanırken parmaklarım biraz havada kalıyor. Tam Claw değil yani. Bana olur mu?
 
@strigoi hala kullanıyor musun? Ürünün tekerleği bozuluyor diyorlar bir zaman sonra. Sende bozuldu mu? Ve benim orta boyut bir elim var, kullanırken parmaklarım biraz havada kalıyor. Tam claw değil yani. Bana olur mu?

Eski bir mouse elınız buyukse ve claw tutmuyorsanız olmayabılır hem dedıgım gıbı bayağı da yaşlı tercıhınızı degıstırebılırsınız.
 


bu butcede bu ve

Sizin ne öneriniz olur peki ortalama bu fiyatlara?
 

Geri
Yukarı