Razer DeathAdder Essential (2021) şu an Amazon da kupon ile birlikte 477 TL'ye geliyor. Sizce bu fiyata alınır mı? (palm grip kullanıyorum)
Maksimum 800Alınmaz hocam kronik sorunlu bütçeniz ne kadar.
Maksimum 800
1000-1500 bandında hangi mouseları önerirsinizHocam Mouse'da bütçeyi belli bir düzeyin üzerine çıkarmadığınız sürece çok bir şey beklemeyin. Bütçenizi 1500 civarına getirebilirseniz daha keyif verecek modellerle karşılaşabilirsiniz.
Tamam teşekkürler izlemeye alacağın![]()
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Hocam bu sitede bu fare ara ara 1100 civarına iniyor. 1 2 ayda bir falan. Ben 1000 TL iken aldım ve özellikleri bu bütçede kral diyebilirim.
1000-1500 bandında hangi mouseları önerirsiniz
![]()
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Hocam bu sitede bu fare ara ara 1100 civarına iniyor. 1 2 ayda bir falan. Ben 1000 TL iken aldım ve özellikleri bu bütçede kral diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.