burakthemountain Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #1 https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-essential-gaming-mouse-rz01-02540100-r3m1-p-HBV00000JFY3D?magaza=Zonebilişim Merhaba, bu farenin sürücüsünü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2021
https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-essential-gaming-mouse-rz01-02540100-r3m1-p-HBV00000JFY3D?magaza=Zonebilişim Merhaba, bu farenin sürücüsünü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
I ilkxr Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 245 Çözümler 4 10 Nisan 2021 #2 Hocam Razer Synapse 3'ü indireceksiniz. Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com Artı 0 Eksi
Hocam Razer Synapse 3'ü indireceksiniz. Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com
KS KS burakthemountain Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #3 Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Zollfy Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #4 ilkxr dedi: Hocam Razer Synapse 3'ü indireceksiniz. Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com Eki Görüntüle 967296 Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
ilkxr dedi: Hocam Razer Synapse 3'ü indireceksiniz. Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com Eki Görüntüle 967296 Genişletmek için tıkla... Sağ ol.
nazim0263 Femtopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #5 burakthemountain dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam hala fareyi kullanıyor musunuz?Memnun musunuz?Bir de driverdan dpi ayarlanıyor mu Artı 0 Eksi
burakthemountain dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam hala fareyi kullanıyor musunuz?Memnun musunuz?Bir de driverdan dpi ayarlanıyor mu
Mert Kuşku Centipat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 102 Çözümler 1 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2022 #6 nazim0263 dedi: Hocam hala fareyi kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Bir de driverdan DPI ayarlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben şu an kullanıyorum hocam gayet sağlıklı sensörü iyi driverından Hz ve DPI ayarı yapabiliyoruz çokda kaliteli bir mouse aldıgımda 290 TL ydi bence fiyatına göre iyi Valorant CS gibi oyunları oynatır. Artı 0 Eksi
nazim0263 dedi: Hocam hala fareyi kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Bir de driverdan DPI ayarlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben şu an kullanıyorum hocam gayet sağlıklı sensörü iyi driverından Hz ve DPI ayarı yapabiliyoruz çokda kaliteli bir mouse aldıgımda 290 TL ydi bence fiyatına göre iyi Valorant CS gibi oyunları oynatır.
KS KS burakthemountain Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #7 nazim0263 dedi: Hocam hala fareyi kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Bir de driverdan DPI ayarlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum ben aldığımda 200TL'di fiyatı gerçekten böyle kalite için çok ucuz kalmış fiyat kesinlikle alın. Artı 0 Eksi
nazim0263 dedi: Hocam hala fareyi kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Bir de driverdan DPI ayarlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum ben aldığımda 200TL'di fiyatı gerçekten böyle kalite için çok ucuz kalmış fiyat kesinlikle alın.