Çözüldü Razer DeathAdder Essential scroll tuşu nasıl devre dışı bırakılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DarkWasHERE

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9
RTX 4050
i5 12450HX
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci (Elektrik Elektronik Mühendisliği)
Bildiğiniz üzere bu farenin kronik olarak scrollu sorunlu oluyor, bende de aynı şekilde sıkıntı verdi artık rahatsız olduğum için bu tuşları devre dışı bırakmak istiyorum. Yazılımda devre dışı bıraktım ama hala çalışıyor nasıl tamamen devre dışı bırakabilirim?

Ekran Görüntüsü (65).png

Bildiğiniz üzere bu farenin kronik olarak scrollu sorunlu oluyor, bende de aynı şekilde sıkıntı verdi artık rahatsız olduğum için bu tuşları devre dışı bırakmak istiyorum. Yazılımda devre dışı bıraktım ama hala çalışıyor nasıl tamamen devre dışı bırakabilirim?

Eki Görüntüle 2239568
Maalesef o tuş devre dışı bırakılmaz.

Çözüm

Eki Görüntüle 2239568

Oraya başka bir şey atayın. Siz bir tekerleğin içine sertçe üfleyin düzelecek mi bakalım.

Oraya başka bir şey atayın. Siz bir tekerleğin içine sertçe üfleyin düzelecek mi bakalım.
Maalesef üfleme yöntemi işe yaramadı başka tuş atasam da hem tuş çalışıyor hem de kaydırmaya devam ediyor.Arkadaşın dediği gibi scrolldan kurtuluş yok sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı