Çözüldü Razer DeathAdder Essential tekerleği takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umutcancelik00

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, benim bir sorunum var farede sayfayı aşağı indirince mouse tekerleğinde bir takılma oluyor. Sayfa bir aşağı bir yukarı çıkıyor acaba neden mouse de mi bir sorun var? Not; kablolu Razer DeathAdder essential.

Çözüm
Aynı sorun bende de vardı, farenin tekerleğine yakından var gücümle üfledim ve aylardır yaşadığım sordun birden çözüldü. Ciddiyim, artık arada bir yukarı kaymıyor. Deneyin.
Ne oldu hocam? Bir gelişme var mı?

Hocam 15 Ekim'de gönderdiğim mouse ellerine ulaştı. 24 25 Ekim gibi iade ya da 0 cihazla değişim önerdiler. Değişim seçtim. Kargoya verilecekti ama daha herhangi bir dönüş olmadı. Dün sabah aklıma geldi ama hafta sonu mesai saati dışı olduğu için pazartesiyi beklemek zorundayım. Süreç beklediğimden çok daha uzun sürdü. Galiba 2 hafta önce bir aramıştım ya bu hafta ya da en geç haftaya verilir demişlerdi (şu an içinde bulunduğumuz hafta en geç). Pazartesi yine iletişime geçeceğim.

Hocam 15 Ekim'de gönderdiğim mouse ellerine ulaştı. 24 25 Ekim gibi iade ya da 0 cihazla değişim önerdiler. Değişim seçtim. Kargoya verilecekti ama daha herhangi bir dönüş olmadı. Dün sabah aklıma geldi ama hafta sonu mesai saati dışı olduğu için pazartesiyi beklemek zorundayım. Süreç beklediğimden çok daha uzun sürdü. Galiba 2 hafta önce bir aramıştım ya bu hafta ya da en geç haftaya verilir demişlerdi (şu an içinde bulunduğumuz hafta en geç). Pazartesi yine iletişime geçeceğim.

Normal olduğunu düşünüyorum, başka bir hocamın DeathAdder V3 Pro faresi takılıyordu. Değişim istemişti ve değişim süreci 40 gün sürmüştü.

Anladım hocam, şu an da değişim istemek en mantıklısı sanırım. İade fatura üzerindeki fiyattan gerçekleşirse bayağı zararlı bir işe dönüyor. 2900'e mayıs ayında Vatan Bilgisayar'dan aldığım Viper V2 Pro şu an 5.590 gözüküyor, neredeyse 2 kat! Ancak değişim de sıkıntılı gibi kronik olduğu için tekrardan aynı sorun çıkabilir, vallaha ne yapacağım bilemedim keşke hiç almasaydım.

Anladım hocam, şu an da değişim istemek en mantıklısı sanırım. İade fatura üzerindeki fiyattan gerçekleşirse bayağı zararlı bir işe dönüyor. 2900'e mayıs ayında Vatan Bilgisayar'dan aldığım Viper V2 Pro şu an 5.590 gözüküyor, neredeyse 2 kat! Ancak değişim de sıkıntılı gibi kronik olduğu için tekrardan aynı sorun çıkabilir, vallaha ne yapacağım bilemedim keşke hiç almasaydım.

Aynen hocam. 3100e ben almıştım. Şu an ne kadar bilmiyorum ama 5 altı değildir. O zamanlar baktığımda en iyi fareler arasındaydı. Logitech ile kafa kafaya gidiyordu. O yüzden şekil ve dokusuna bakarak bunu almıştım.

Baktım şimdi internette 3800 civarı gözüküyor. Galiba bu sorunlardan dolayı çok tutulmamaya başlamış.

Viper V2 Pro kronik mi? Sorunu ney?

Bu arada çoğu garanti aldığınız fiyattan iade eder ürünü.

Garanti süresinden sayar mı bilemem, o yüzden koydum o emojiyi. Ben Poco X3 Pro telefonumu kronik sorun yüzünden garantiye verdiğimde verdiğim gün olarak sayıldı garantisi.

Aynen hocam. 3100e ben almıştım. Şu an ne kadar bilmiyorum ama 5 altı değildir. O zamanlar baktığımda en iyi fareler arasındaydı. Logitech ile kafa kafaya gidiyordu. O yüzden şekil ve dokusuna bakarak bunu almıştım.

Baktım şimdi internette 3800 civarı gözüküyor. Galiba bu sorunlardan dolayı çok tutulmamaya başlamış.
Deathadder V3 Pro'nun eski (2023 dönemi) versiyonlarında scrool problemi vardı. Yenilerinde ise tanık olduğum tuş gıcırdaması sorunu var. Deathadder V3 Pro hala "ergonomik mouse" denince akla gelen başarılı bir mouse. Tutulmama gibi bir durumu yok 🙂

Son düzenleme:
Kronik evet, sanırım orta tekerleğin altında sensör kısmı çabuk toz tutabiliyormuş bu yüzden aşağı yukarı yaparken doğru algılamıyor.

Ben zaten fareden çok memnun olduğum için güncel fiyattan iade etse bile değişim isterdim. Tek - yönü altında USB adaptörünü taşımak için küçük bölme olmaması. Onun dışında bir sorunum yok. V2 hakkında bir şey diyemem. Bu devirde bu şekilde para iadesi çok sıkıntılı oldu. Özellikle pandemi zamanı alındıysa bazı ürünlerde iade parasına serinin kötü seviye ürünleri anca alınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı