Çözüldü Razer DeathAdder Essential tekerleği takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umutcancelik00

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, benim bir sorunum var farede sayfayı aşağı indirince mouse tekerleğinde bir takılma oluyor. Sayfa bir aşağı bir yukarı çıkıyor acaba neden mouse de mi bir sorun var? Not; kablolu Razer DeathAdder essential.

Çözüm
Aynı sorun bende de vardı, farenin tekerleğine yakından var gücümle üfledim ve aylardır yaşadığım sordun birden çözüldü. Ciddiyim, artık arada bir yukarı kaymıyor. Deneyin.
Sağolun, dediğiniz gibi biraz daha bekleyeyim önümüzdeki hafta sonuna doğru ararım. WhatsApp üzerinden bir iletişim kurmadilar henüz.

Tekrardan merhaba, benim de servisteki süreç tamamlandı, iade veya değişim formu verdiler ve vatana gidip sıfırı ile değişim yaptırdım. Fatura var ancak içinden garanti belgesi çıkmadı. Sizde de çıkmamıştı sanırım, belgeyi alabildiniz mi?

Yok hocam o işi tamamen unuttum ben. Yarın gün içinde sorayım aklıma gelmişken sağ olun, iyi ki hatırlattınız.

Ne yaptınız hocam fatura ve garanti belgesini aldınız mı?

Anladığım kadarıyla bu modelde kronik bir sorun bu. Aynı üründen almıştım ve aynı sorunu yaşıyordum aynı zamanda alttaki sensörü arızalanmıştı. Teknik servise götürdüğümde tamiri mümkün olmadığı için değişim yapılmıştı. İkinci üründe de aynı şekilde mouse tekerleği teklemeye başladı. Bu sefer servisle uğraşmadım hem kablosuz olması için hem de yeni bir mouse geçmek için Basilisk V3 X HyperSpeed aldım, tavsiye ederim.

Ne yaptınız hocam fatura ve garanti belgesini aldınız mı?

Garanti belgesi gönderilmiyormuş. Kutunun yanında bulunan barkod ile o garanti vb işlemleri yapılabiliyormuş. Ayrıca seri numarasından da işlem yapılabiliyormuş. Herhangi bir sorun olmaz dedi konuştuğum temsilci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…