Bir de hangisi malzeme olarak kalitelidir? Ve iki mouse de rahat mı?
G203 kablosu çok ince USB girişi benim kasanın arka tarafına takılıydı aşınmış soyulmuş bantlamak zorunda kaldım. Benim hor kullanmamdan haynaklı olabilir.
Bir de hangisi malzeme olarak kalitelidir? Ve iki mouse de rahat mı?
Peki hocam 20 IPS farkedilebilecek kadar önemli bir değer midir? Yoksa sadece kağıt üstündeki hiç fark etmeyen bir değer diyebilir miyiz? IPS tam olarak neydi ne işe yarar bilmiyorum da
peki hocam mouse un kendisi kaliteli midir?G203 kablosu çok ince USB girişi benim kasanın arka tarafına takılıydı aşınmış soyulmuş bantlamak zorunda kaldım. Benim hor kullanmamdan haynaklı olabilir.
razer daha iyidir diyorsunuz hocam ozaman malzeme kalitesi açısındanIPS farenin karaketindeki takılma gibi düşünebilirsin. Düşük IPS'li bir mouse takılmalar yaşatır. 20 IPS farkedilmez fakat ben malzeme kalitesinden bahzediyorum.
Peki hocam mouse un kendisi kaliteli midir?
Razer daha iyidir diyorsunuz hocam o zaman malzeme kalitesi açısından
Değil mi?
Teşekkür ederim öneriniz için fikrim değişmezse essential alacağımRazer mouse küçük elliler için büyük olabilir fakat çok rahat bir mouse. Malzeme kalitesi şahane. Ağırlı sıkıntı çıkarmıyor en azından bana.
Dediğim üzere bu Razer'ın eski bir mousesi fakat hala performansını koruyor. Gecikmesi çok az ve IPS değeri de çok uygun. Estetik olarak da rahat. Her açından uygun bana. Sana da uyacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim öneriniz için fikrim değişmezse essential alacağım
Cevap veren herkese teşekkür ediyorum
Son bir sorum var hangisinin gecikmesi daha iyi daha azdır?
20 IPS'nin hiç önemi yok.peki hocam 20 ips farkedilebilecek kadar önemli bir değer midir?
Logitech G203/G102 aşırı rahat.ve iki mouse de rahat mı?
Hiç bir önemi yok bence. Hangisi daha güzel geldiyse onu al. Ben G102 öneririm.Son bir sorum var hangisinin gecikmesi daha iyi daha azdır?
Essential aldım hocam. Herkese cevaplarından dolayı teşekkür ederim
Arkadaşlar Logitech G102 Lightsync aldım Razer DeathAdder essentiali iptal edip. Nedeni ise yabancı kaynaklardaki videoda gecikme hızının (örnek verirsek CS:GO'da mouse un ateş etme tuşuna bastığınızda oyundaki karakterin silahı ateşleme süresi) essentialin, G102'nin gerisinde kalmasıydı. Bu yüzden Logitech aldım.
hocam elbette ki razer mouse lar iyidir. Ama sonuçta sürekli mouse almıyoruz almışken de özellikleri en f/p olmasını istedim. Razer deathadder essential 12.0 ms gecikme sunuyor , logitech g102 lightsync ise 3.7 ms gecikme süresi sunuyor. Bundan önce asus tuf m3 almayı düşündüğümde yorumları okurken bir kullanıcının "mouse çok güzel ama 12.0 küsür ms gecikmesi var bu da özellikle fps oynarken çok farkediyor çok uygun değil" yazdığını gördüm. Araştırdığımda ms in çok farkettiğini yazmışlar o yüzden vazgeçtim asus tuf m3 ten. Sonra razer deathadder essential ile g102 arasında kaldım. İnternette (rtings.com) bir sitede bunların karşılaştırma videosu vardı 12.0 ms ile 3.7 ms arasındaki fark anlaşılabiliyor. Almışken özellikleri iyi olsun dedim , aralarında 70 TL de fark var hem, özellikleri yakın olsaydı yine de razer alabilirdim tasarımı güzel. Almışken iyi olması için ve özellik bakımından içimin daha rahat olması için logitech tercih ettim.Hatırlatırım ki bu gecikme senin fark edebileceğinden az.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.