Arkadaşlar tutuş pozisyonu fark etmez. Daha çok oyun oynayacağım için V2 Mini'yi alasım var. Ancak elim büyük.
Küçük-orta-büyük-çok büyük içerisinden büyük katogerisinde ama ortaya yakın. Arada kaldım. Bir tanesi elime tam oturacak diğerisi daha hızlı tepki verecek ve performans sağlayacak. Ama V2 Mini'de indirim var. İkisi aynı fiyatta sayılır.
Bir de essential modelinde çoğu yerde çakma ve iade kabul etmiyor demişler. Son olarak essential alacak olursam siyah modelinden alacağım. Linklerini bırakıyorum:
(Beğendiğiniz daha iyi düşündüğünüz Mouse'lar da varsa yazabilirsiniz ama ilk önce bu ikisini benim kriterlere göre karşılaştırmasını yazarak)
Deathadder Essential kullanıyorum, galiba şu an piyasada plastik kablolu çakmaları dolanıyormuş. Ben gittigidiyor üzerinden, gelecekevimde satıcısından aldım 6 ay önce. Ürün orijinal şayet razer synapse bunu doğruluyor.
Çoğu kişi essential alacaksanız orijinal olması için daha pahalı yerlerden alın diyordu. Zaten V2 mini de indirime girmişken daha kötüsü için daha fazla para vermeye gerek yok aslında. Ben en iyi V2 Mini'yi tercih edeyim.
Çoğu kişi essential alacaksanız orijinal olması için daha pahalı yerlerden alın diyordu. Zaten V2 mini de indirime girmişken daha kötüsü için daha fazla para vermeye gerek yok aslında. Ben en iyi V2 Mini'yi tercih edeyim.
Ne yazık ki fiyatı aşıyor. ikisinden birini alırım diye bütçeyi tam 220 olarak ayarlamıştım.
Son bir soru sorayım. Sizce Rival 3 mi yoksa Basilisk V2 mi? (öylesine sordum.)