Razer DeathAdder Essential'a benzer mouse önerisi

Turkay01

Kilopat
5-6 yıldır başlıkta yazığım fareyi kullanıyorum, kablosu zarar gördü o sebeple değiştirmeyi düşünüyorum. Şekli, tutuşu benzer kablosuz şarj edilebilir F/P bir mouse önerebilir misiniz? Aklımda tam bir fiyat yok.
Teşekkürler.

5-6 yıldır başlıkta yazığım fareyi kullanıyorum, kablosu zarar gördü o sebeple değiştirmeyi düşünüyorum. Şekli, tutuşu benzer kablosuz şarj edilebilir F/P bir mouse önerebilir misiniz? Aklımda tam bir fiyat yok.
Teşekkürler.

Razer ürünleri kalitelidir tutuşunu sevdiğin için DeathAdder serisinden bakabilirsin.

Teşekkürler.

Bütçe belirtebilirsen daha iyi olur.

@roxy1881 reis tüm Razer konularında karşıma çıkıyorsun😂

Biraz daha ergonomik ve taşınabilir formda.

Sence sıkıntı çeker miyim alışmakta çünkü harbi uzun süredir kullanıyorum Essential'i elimle bir oldu diyebilirim.

ATK Blazing Sky Z1 Wireless Mouse Essential ile neredeyse aynı şekli ve çok çok daha üst düzey ona göre.

Razer DeathAdder V3 HyperSpeed'le karşılaştırınca nasıldır hangisini almak mantıklı sence bir de bu markayı ilk kez duyuyorum güvenilir midir?

Z1 tutuş şekline uygun, kroniği falan var mı onu bilmiyorum.
1748687711440.png

Sence sıkıntı çeker miyim alışmakta çünkü harbi uzun süredir kullanıyorum Essential'i elimle bir oldu diyebilirim.

Razer DeathAdder V3 HyperSpeed'le karşılaştırınca nasıldır hangisini almak mantıklı sence bir de bu markayı ilk kez duyuyorum güvenilir midir?

Daha rahat bir oyun deneyimi istiyorsanda Razer Basilisk serisi alabilirsin.

1748687820255.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı