5-6 yıldır başlıkta yazığım fareyi kullanıyorum, kablosu zarar gördü o sebeple değiştirmeyi düşünüyorum. Şekli, tutuşu benzer kablosuz şarj edilebilir F/P bir mouse önerebilir misiniz? Aklımda tam bir fiyat yok.
Teşekkürler.
5-6 yıldır başlıkta yazığım fareyi kullanıyorum, kablosu zarar gördü o sebeple değiştirmeyi düşünüyorum. Şekli, tutuşu benzer kablosuz şarj edilebilir F/P bir mouse önerebilir misiniz? Aklımda tam bir fiyat yok.
Teşekkürler.
Bütçe belirtebilirsen daha iyi olur.
Razer ürünleri kalitelidir tutuşunu sevdiğin için DeathAdder serisinden bakabilirsin.

2-3 bin diyebilirim.
V3 HyperSpeed bakıyorum ama Essential'den bayağı farklı sanırım boyutları.
2-3 bin diyebilirim.
V3 HyperSpeed bakıyorum ama Essential'den bayağı farklı sanırım boyutları.
ATK Blazing Sky Z1 Wireless Mouse Essential ile neredeyse aynı şekli ve çok çok daha üst düzey ona göre.
Sence sıkıntı çeker miyim alışmakta çünkü harbi uzun süredir kullanıyorum Essential'i elimle bir oldu diyebilirim.
Sence sıkıntı çeker miyim alışmakta çünkü harbi uzun süredir kullanıyorum Essential'i elimle bir oldu diyebilirim.
Razer DeathAdder V3 HyperSpeed'le karşılaştırınca nasıldır hangisini almak mantıklı sence bir de bu markayı ilk kez duyuyorum güvenilir midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.