Razer Deathadder mouse çalışmıyor

HYPNOSER

Megapat
Arkadaşlar ağlıyacağım artık mouse ın ışığı yanıyor ancak yanıp sönmesi gerekirken düz yanıyor restart yapınca bi imleç kayboluyor bidaha yapınca ortaya geliyor ama ikisinde de kıpırdamıyor. Bilgisayarı kapatınca ışık sönmüyor düzgün çalışırken sönüyodu. Son zamanlarda bilgisayarın ramini işlemcisini anakartını ve güç kaynağını değiştirdim ancak öncedende ara sıra ayni sorun oluyordu yatmadan önce mouse çalışırken sabah çalışmıyordu. Aygıt olarak baktığımda klavye işaretiyle gösteriliyor mouse ama boot ederken mouse yazıyor pc yi yenilemeden önce sistem geri yüklemeyle ve formatla denedim işe yaramadı. Herkesten yardımlarını bekliyorum özellikle Recep abiden. Telefondan yazıyorum hatalarım affola. İşletim Sistemim w8.1 bu arada.

Farklı portlardada durum aynı lütfen her türlü öneriye de açığım sorun donanımsal sanırım.

Ya Allah aşkına biri bişey yazsın bildiğiniz bişey varsa lütfen paylaşın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklü ve güncel ancak bu sorun olduğu zaman yazılım mouse u görmüyor. Cihazı takın gibisinden seyler diyor. Bide can abi forever.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı