Peki son bir soru sorayım, boyut olarak nasıldır? ASUS ROG Gladius II'ı, Razer Cobra'ya göre elime daha iyi oturur mu? Bir de v2'den daha iyi dedik fakat V3 ile kıyaslarsak?
V3 Pro tabii ki.
Peki son bir soru sorayım, boyut olarak nasıldır? ASUS ROG Gladius II'ı, Razer Cobra'ya göre elime daha iyi oturur mu? Bir de v2'den daha iyi dedik fakat V3 ile kıyaslarsak?
Teşekkür ederim. Henüz deneyimleme fırsatım olmadı, bugün deneyeceğim bakalım.Gerçekten muhteşem, 10/10 mouse. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Henüz deneyimleme fırsatım olmadı, bugün deneyeceğim bakalım.
5989₺Ne kadara aldın?
Valla ben uğraşmıyorum öyle indirim falan. Kırmızısı çok hoşuma gitti aldım direkt.Keşke indirim bekleseydin be kankam beyazı 4849.bende indirimsiz aldım çaktırmayanlış yazdım kusura bakma.
Vallahi ben uğraşmıyorum öyle indirim falan. Kırmızısı çok hoşuma gitti aldım direkt.
Zaten olay Faker'dan ziyade rengi. Klavye de alacağım onu da kırmızı bir model almayı düşünüyorum. Ayrıca böyle özel serileri seviyorum ben. İlerleyen yıllarda sadece belirli kişilerde olacak sonuçta.İyi yapmışsınız hocam aynı kafayız ben beyazdan yana durdum 1000 TL fark vermeye gerek yok bence faker olduğu için ama emin olun çok güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.