Razer DeathAdder v2 DPI kaç olmalı?

Hocam benim Windows ayarlarındaki hızım 4, mouse DPI 2400 rahat ediyorum. Sormak istediğim asıl şey şu. Oyunlarda yüksek DPI düşük sensivity daha iyi olur gibime geliyor yanlış mantık mı?
Mantıksız değil ama doğruda değil. 600DPI 3.0 sens. eşittir 1800 DPI 1.0 sens. aynı hıza eşit yani. Ayrıca yüksek DPI kullanımı yüksek çözünürlükte etkilidir. Atıyorum 1080p ekranda kullandığınız DPI seviyesi 4K ekran da yavaş kalabilir, o yüzden yüksek DPI seçenekleri var.

Sensörünün kabiliyetinin sonucudur DPI. DPI'dan ziyade IPS değerine bakmak lazım. Ayrıca değişik DPI seviyelerinde farklı gecikmelere sahiptir fareler.
İncelememden bir kesit.

Sağolun. Ama neden hala 800 dpi önerdiğinizi anlamadım. 2400 rahat bana kalırsa öyle kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hassasiyet sanal olarak imlecinin hızını ayarlar, DPI ise direkt olarak farenin hızını ayarlar. Her oynadığın oyunda kendi hassasiyetini bulmalısın. Normal kullanımda ise hangisini daha rahat kullanıyorsan onu kullan, ben şahsen kaç olduğunu bilmiyorum ama en yavaşın bir iki tık üstünde kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…