Razer DeathAdder V2 el terletmesi

DeathAdder V2 kullanıyorum ve elim terliyor. Özellikle sol ve sağ yerlerde olan tırtıklı yerler terletiyor. Sol tık ve sağ tıkların üstünde olan parmaklarım da çok terliyor. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
DeathAdder V2 kullanıyorum ve elim terliyor. Özellikle sol ve sağ yerlerde olan tırtıklı yerler terletiyor. Sol tık ve sağ tıkların üstünde olan parmaklarım da çok terliyor. Nasıl çözebilirim?
Hocam nasıl memnun musunuz 3 gündür kullanıyorum iade etmeyi düşünüyorum. Problem şu sol tık çok hassas olduğu için sprey atarken veya tek tek sıkarken valorant oyununda mermilerim eski mouse'a göre inanılmaz dağınık gidiyor. Sizde de böyle mi alıştınız mı?

Hocam nasıl memnun musunuz 3 gündür kullanıyorum iade etmeyi düşünüyorum. Problem şu sol tık çok hassas olduğu için sprey atarken veya tek tek sıkarken valorant oyununda mermilerim eski mouse'a göre inanılmaz dağınık gidiyor. Sizde de böyle mi alıştınız mı?
Hassas çünkü optik switch var. İlk kullandığımda şekli falan çok garip gelmişti. Şimdi tutulum falan rahat. Tıklarken normal tıklıyor gibiyim. Alışırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı