Razer DeathAdder V2 Gaming mouse İtopya'da ne zaman indirime girer?

@Knight Davion Hassasiyet problemi derken yan macro tuşları mı? Ne gibi bir sorun oluştu söyler misin ben de alacağım dikkat edeyim neyi var diye.

Bakın yan tuslar optik ya da özel tuslar olmuyor yani mouse 3. ve 4.tuslari ben bunun canlı şahidiyim. Death adder Elite'imin soldaki 3. Tusu bir kez tıklıyorum 2 kez tiklıyor kendi.
Razer'ın pek cok mouseunda ön tuslarda yasamistim bu sefer yan butonunda yasadim. Zaten cok bilinen bir sorundur
Sol tıka basınca iki kez tıklama hissi vardı, bildiğin 2 kez tıklama sesi gibi ses geliyordu. Bu kullanıma engel değil fakat hem çıkan çift ses ve hissiyatı beni rahatsız etti. Bu kadar para veriyorsam sorunsuz olmalı diye düşündüm ve iade ettim. Başka satıcıdan tekrardan satın aldım. Şu anki sorunsuz.

Bu bahsettiginiz de ayrı bir sorun yukarida da bahsettigim gibi. Razer yazilimda ve teknolojide iyidir lakin parca kalitesi deyince bir arastirin derim nette
 
Yaygin olsa duyulmamasina imkan yok side buttonlardaki double click olayinin. Mesela normal switchlerde double click oldukca yaygin mouse 1 ve 2 tuslari icin. Hatta sadece razer icin degil omron 10-20m switch kullanan tum mouselar icin gecerli ayni sorun.

Ek olarak garanti kapsamina da giriyor ayrica cift tiklama sorunu.

Duymamış olmanız bu gerçeği değiştimez malesef
 
Razer kötüleyip, SteelSeries öneriyorsa dikkate alınacak biri değil zaten.

Ben Razer'ı kötülemiyorum. Eleştirilmesi gereken noktalarını eleştiriyorum. Geçmişte birçok razer mouse kullandım ama siz yorumlarımı düzgün okuma zahmetine girmeyip bir otorite gibi bilmişlik yaptığınızdan yorumunuzun da kaale alınacak pek bir tarafı yok benim için.

Yaygin olsa duyulmamasina imkan yok side buttonlardaki double click olayinin. Mesela normal switchlerde double click oldukca yaygin mouse 1 ve 2 tuslari icin. Hatta sadece razer icin degil omron 10-20m switch kullanan tum mouselar icin gecerli ayni sorun.

Ek olarak garanti kapsamina da giriyor ayrica cift tiklama

Bakın yine söylüyorum böyle birşey var ve insanlar biliyor. Kısıtlı formları takip ederseniz ve düzgün araştırmazsanız gözden kaçabilir. Garanti kapsamına giriyor doğrudur ama bir sürü insana razer bir sorun yok diye bu sorunlu mouseları geri iade etti zamanında. Tabi bunları bilmeyince böyle yorum yapmanız da doğal oluyor.
 
Son düzenleme:
Razer side button sorunu soyledigin kadar yaygin degil. M1 ve M2 icin soylemiyorum bunu ama side buttonlar icin soyluyorum. Varsa link yolla "aydinlanalim" biz de cahil koyluler olarak.

En azindan redditte side button cift tiklamasi ile ilgili abarttigin gibi karsima gelmedi benim bugune kadar, bahsettigin gibi cok yaygin degil yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı