Razer DeathAdder V2 kronik sorunlu mu?

Ayıptır sorması, daha düne kadar mouse önerisi için konu açıyordun; ne ara mouse uzmanı oldun? Yok o işe yaramaz, yok bu işe yaramaz; e git 50 liralık fareyi eline uyuyor diye al o zaman.

Bütün yaşanılan sorunlar malzeme kalitesinden dolayı yaşanıyor. Yoksa genel olarak sorunu olmayan bir fare. Ben de kullanıyorum. Gövde sallanması, yan üst tuşun gevşekliği vb. durumlar olabiliyor. Tamamen kötü malzeme kalitesinden ötürü. Ama kullanmaya etki edecek türden sorun yok.

Insanlar özelliklerini normal hayatta anlamayacakları bir fare (Focus+) için malzeme kalitesinden feda ediyor, bence bu hata.
Ayıptır sorması, daha düne kadar mouse önerisi için konu açıyordun; ne ara mouse uzmanı oldun? Yok o işe yaramaz, yok bu işe yaramaz; e git 50 liralık fareyi eline uyuyor diye al o zaman.
Evet açıyordum uzman oldum demedim.
Okudugum makalelerden aktarma yaptım.
50TLlik fare ne alaka?
Sen 50G kuvvet/etki mi oluşturuyordun?
20K DPI mı kullanıyorsun? Bir noktadan sonra sensorden cok kalite onemli.

Ve DAv2'yi fare almadan once denedim cidden kalitesi az.
@BerkayZ87 konulara çokça mesaj geldi eline uyan en iyisidir diye.
50TLlik fare elime uyuyor peki malzeme kalitesi?

LOD desen tamam, 100 IPS ile 650 arasınds farkı anlarsın tamam.
Ama 400 ile 650 IPS arasındski farkı an bakalım.

Son düzenleme:
Arkadaşım, mouse dediğin şey masada sabit duran bir şey. İster tahtadan olsun, ister plastikten olsun, ister metalden olsun; malzeme kalitesinin bir önemi yok. Saçma sapan detaylara takılmayın. Skatezleri kaliteliyse, switchleri kaliteliyse, sensörü takılma yapmıyorsa ve tutuş biçimine uygunsa gayet de alınabilir.
Hayatı boyunca optik switch kullanmayan adam Omron 20M'den optik switche geçince kalitesiz diyor. Focus+ gibi piyasanın en iyi sensörünü önemsiz bir teknoloji olarak görüyor. Bu piyasada ne sensörler var, döndürünce takılıyor.
DeathAdder V2'de kocaman skatezler var ve üst düzey skatezler bunlar. Öyle giriş seviyesi 1 yıla eriyip gidenlerden değil.
Oyunlar için gecikmesi de düşük alternatiflerine göre. "Click Latency" olarak araştırabilirsiniz.
Araştırmadan etmeden eline uygun olmayan fareyi satın alıp fareye çamur atan tiplerden de bir türlü kurtulamadık.
20K sana önemsiz, çoğu kişiye önemsiz, ama önemseyenler de var. Mesela 3 monitör kullanan insanlar hem kaliteli, hem yüksek DPI, hem de uygun fiyatlı ürünler tercih etmek isteyebiliyor. Bu durumda da imdatlarına DeathAdder V2 gibi ürünler yetişiyor.

Bu gruba bir sey demen.
Normal kullanıcı dedim zaten.
Ben Optik Switch'lere kötü demedim.
DeathAdder V2'de kocaman skatezler var ve üst düzey skatezler bunlar. Öyle giriş seviyesi 1 yıla eriyip gidenlerden değil
Bunları kast ettim.
Ama bence esneme yapmaması vr kalitesi onemli.
Oyunlar için gecikmesi de düşük alternatiflerine göre. "Click Latency" olarak araştırabilirsiniz.
Hepsini makalelerden biliyorum.
Ama mesela 12ms ile 8ms arasındaki farkı anlar mısin?

Ama mesela 12ms ile 8ms arasındaki farkı anlar mısın?
Bir şeyin daha iyisini aynı fiyatta alabiliyorsam o farkı anlamam, bu farkı anlamam gibi saçma çıkarımlar yapmam.

Bir şeyin daha iyisini aynı fiyatta alabiliyorsam o farkı anlamam, bu farkı anlamam gibi saçma çıkarımlar yapmam.
O da doğru.
Bu yüzden iki fare falan eledim.

Ama 4ms için kaliteden ben odun vermem.

Kullanırken gıcırdama sesini isteyen pek yoktur bence.

Ama 4ms için kaliteden ben odun vermem.
Sanarsın lahmacun kutusunu mouse yaptık arkadaş ne malzemeymiş. Tamam git paslanmaz çelik mouseunu al keyfine bak.

Kullanırken gıcırdama sesini isteyen pek yoktur bence.
Kulağında kulaklık varken o fare gıcırtısını duyan birisinin ya kulaklığı dandiktir ya da psikolojik sorunu vardır, özellikle o sesi duymak için fareyi gıcırdatmaya çalışıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…