Razer DeathAdder V2 kronik sorunlu mu?

@Akif hocam bazı fare ya da ürünler olur, onlar kronik sorunludur. %80'lik gibi bir kısmı sorun yaşar ancak bu farede o kadar sorun daha görmedim ben. Bozuk ürün falan illaki olabilir ama millet ürünü bozulunca ortaya hemen kronik sorunlu diyor.

Uzun zamandır V2 kullanan birisi olarak benim tutuşuma maalesef uymuyor avuç içine gelen kısmı düz olmadığı icin elim bir türlü rahat edemiyor HyperX haste mi özlüyorum... Fakat sensör kalitesi inanılmaz. 650 IPS ve 50G inanılmaz bir değer kısaca sensör açısından en kaliteli ürünlerden bir tanesi sorun ise şu: Elin için uygun mu? İstanbul Pendik'teyim bu civardaysan buyur gel deneyebilirsin. Kronik olarak bir sorunu var, mouse'un yan tuslarının altında yani baş parmagını koydugun yerde dokundugunda gıcırtı gibi tuhaf bir ses yapıyor, bunu anlatamam video cekmek gerekebilir: ) bu arada 2-3 hafta önce İtopya da 250'TL'ye satıldı, ben de aldım ^^ görmedin sanırım.

Kronik sorunun videosu : internette buldum , bu yaklasık 10 farenin 5 'inde var.
https://www.youtube.com/shorts/d5XHX07zPKw

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş yorumcular doldurmuş burayı, hayır diye yorum yazmış ahmak adam, V2 kullanmayan adamlar yorum yapıyor boş yapmayın arkadaşlar, uzun zamandır V2 kullanan birisi olarak benim tutuşuma maalesef uymuyor avuç içine gelen kısmı düz olmdıgı icin elim bir türlü rahat edemiyor HyperX haste mi özlüyorum... Fakat sensör kalitesi inanılmaz. 650 IPS ve 50G inanılmaz bir değer kısaca sensör açısından en kaliteli ürünlerden bir tanesi sorun ise şu: Elin için uygun mu? İstanbul pendikteyim bu civardaysan buyur gel deneyebilirsin. Kronik olarak bir sorunu var, Mouse'nin yan tuslarının altında yani baş parmagını koydugun yerde dokundugunda gıcırtı gibi tuhaf bir ses yapıyor, bunu anlatamam video cekmek gerekebilir: ) bu arada 2-3 hafta önce İtopya da 250'TL'ye satıldı, bende aldım ^^ görmedin sanırım.

Ele uygun olmaması kronik sorun mu 😀

Boş yorumcular doldurmuş burayı, hayır diye yorum yazmış ahmak adam, V2 kullanmayan adamlar yorum yapıyor boş yapmayın arkadaşlar, uzun zamandır V2 kullanan birisi olarak benim tutuşuma maalesef uymuyor avuç içine gelen kısmı düz olmdıgı icin elim bir türlü rahat edemiyor HyperX haste mi özlüyorum... Fakat sensör kalitesi inanılmaz. 650 IPS ve 50G inanılmaz bir değer kısaca sensör açısından en kaliteli ürünlerden bir tanesi sorun ise şu: Elin için uygun mu? İstanbul pendikteyim bu civardaysan buyur gel deneyebilirsin. Kronik olarak bir sorunu var, Mouse'nin yan tuslarının altında yani baş parmagını koydugun yerde dokundugunda gıcırtı gibi tuhaf bir ses yapıyor, bunu anlatamam video cekmek gerekebilir: ) bu arada 2-3 hafta önce İtopya da 250'TL'ye satıldı, bende aldım ^^ görmedin sanırım.

Ele uygun olmaması kronik sorun mu?

ele uyması kronik sorun mu diyen arkadaslara inat ile video ekledim. ele uygunlugundan bahsetmiyorum, mouse'dan ses geliyor videoyu buraya da ekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ele uyması kronik sorun mu diyen arkadaslara inat ile video ekledim. Ele uygunlugundan bahsetmiyorum, Mouse'dan ses geliyor videoyu buraya da ekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O senin hırçın kullanmanla alakalıdır. Bende kullandım öyle bir ses yok.

Ele uyması kronik sorun mu diyen arkadaslara inat ile video ekledim.

Kullanıma engel değil, yukarıda bahsettiğim "düşük malzeme kalitesi" kısmına giren bir durum. Ha gıcırdıyor, ha gıcırdamıyor; kullanırken bir problem veya ergonomi sorunu yaşatıyor mu? Hayır.

"Boş yapmayın" üslubuyla konuya girip cümlenin devamında "sorunlu fare, elime uymuyor" demen ayrı komik.

Bildiğim kdarıyla yok.
Emin ol 400IPS ile 650IPS arasındaki farkı sen anlamazsın.
Veya 40G ile 50G.
Zaten 20k DPI fazla zaten normal kullanıcıya. 20k normal kullanıcı kullanmaz.
Yani sirf Focus+ sensor icin bu fare alinmaz, onemli olan eline uymasi ve kalitesi.

Yan tuşlarda ve scroll tuşunda gicirdama yasayanlar olmus. Malzeme kalitesi az.
Kablo ve skatezler iyi ama kablosu daha iyi olanlar var. Kablo Paracord değil ama yumuşak ve esnek.

@mavigezegen PulseFire Haste cidden harika.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı