Razer DeathAdder V2 mi yoksa DeathAdder V3 mü?

Teşekkür ederim başka fikri olanların fikrini de alabilirim.

İşte acaba sadece ben mi öyle düşünüyorum diye sorguladım yani bir görselliği var da ben anlamamış olabilirim diye tamamen oyuna yönelik sanırsam görsel olarak gece falan herhalde görünmez gibi bir şey olur gibi düşünüyorum çünkü tamamen siyah yav insan biraz beyazlık bilmem biraz renk karmaşası katsa iyi olurdu kablosuz beyaz var o da pahalı gereksiz.

Hocam tamamiyle performans oyun amacıyla üretilen Mouse'lar bunlar. sizin aradığınız mouse SteelSeries Aerox tarzında RGB'li ışıklı. G PRO Superlight'a bakın mesela piyasada e-spor dünyasında en çok tercih edilen mouse. Bir tane ışık yok. Beyaz siyah veya kırmızı renkleri mevcut.

En büyük etkenlerden birisi de ağırlık yapması. Piyasadaki çoğu mouse hafiflik üzerine üretiliyor oyun anlamında. Ve RGB ağırlık yapıyor. 80 gram fareye siz hafif diyebilirsiniz fakat e-spor dünyasında 60 gram üstüne çok da sıcak bakılmaz. Mouselar

Hocam tamamiyle performans oyun amacıyla üretilen Mouse'lar bunlar. sizin aradığınız mouse SteelSeries Aerox tarzında RGB'li ışıklı. G PRO Superlight'a bakın mesela piyasada e-spor dünyasında en çok tercih edilen mouse. Bir tane ışık yok. Beyaz siyah veya kırmızı renkleri mevcut.

En büyük etkenlerden birisi de ağırlık yapması. Piyasadaki çoğu mouse hafiflik üzerine üretiliyor oyun anlamında. Ve RGB ağırlık yapıyor. 80 gram fareye siz hafif diyebilirsiniz fakat e-spor dünyasında 60 gram üstüne çok da sıcak bakılmaz. Mouselar
Biliyorum zaten ben de ama bahsettiğim gibi çok öyle rank kasan veyahut sabahlara kadar oynayan biri değilim sevdiysem oynarım hevesim geçince kalkarım çok takılmam halihazırda kullandığım g203 gayet iyi fakat bu giriş seviyesi bir mouse olduğundan bir tık daha sensörleri iyi ve kayması iyi olan bir mouse yönelmek istedim rgb olsa düşünmeden zaten v3 alırdım ama görünen o ki pro mouselar rgb den ödün veriyor özellikleri ne kadar iyi hoş olsa da bu benim gibi kullanıcılar için anlamsız kalıyor estetik görünüşü de dışarıya kendisini yansıtmalı ss mouseları biliyorum razerın deatheadder serisi daha iyi fakat çoğu ürünüm ss olduğu için gidip bir mouse için ekstra program indirmek doğru mu bilmiyorum zaten baktım da rival 500 ile deatheadder v2 aynı fiyatlarda 2 si de görünüş olarak güzel 2 side iş görür diye düşünüyorum tabi razer daha önde burada ekstra olarak rival 500 de ekosistem açısından önde diyebilirim

Yani şimdi ne yapmamı önerirsiniz sizce deatheadder v2 yi alıp ekosistemi yoksaymak mı yoksa rival 500 alıp yola devam etmek mi

Başta kararsızdım yorumda konuşunca bu iki markadan almam gerektiğini anladım neden logitech değil çünkü hem ekosisteme uymuyor hem razer kadar iyi değil

Biliyorum zaten ben de ama bahsettiğim gibi çok öyle rank kasan veyahut sabahlara kadar oynayan biri değilim sevdiysem oynarım hevesim geçince kalkarım çok takılmam halihazırda kullandığım G203 gayet iyi fakat bu giriş seviyesi bir mouse olduğundan bir tık daha sensörleri iyi ve kayması iyi olan bir mouse yönelmek istedim RGB olsa düşünmeden zaten V3 alırdım ama görünen o ki Pro fareler RGB'den ödün veriyor özellikleri ne kadar iyi hoş olsa da bu benim gibi kullanıcılar için anlamsız kalıyor estetik görünüşü de dışarıya kendisini yansıtmalı SS fareleri biliyorum Razer'ın deatheadder serisi daha iyi fakat çoğu ürünüm SS olduğu için gidip bir mouse için ekstra program indirmek doğru mu bilmiyorum zaten baktım da Rival 500 ile deatheadder V2 aynı fiyatlarda 2'si de görünüş olarak güzel 2 side iş görür diye düşünüyorum tabii Razer daha önde burada ekstra olarak Rival 500 de ekosistem açısından önde diyebilirim

Yani şimdi ne yapmamı önerirsiniz sizce deatheadder v2'yi alıp ekosistemi yoksaymak mı yoksa Rival 500 alıp yola devam etmek mi?

Başta kararsızdım yorumda konuşunca bu iki markadan almam gerektiğini anladım neden Logitech değil çünkü hem ekosisteme uymuyor hem Razer kadar iyi değil

DeathAdder V2 çok daha iyi.

zaten önceden de almıştım güzeldi teşekkür ederim bir şey daha eklemek istiyorum apex 9 mini alacağım apex pro modeline yönelmek pahalıya kaçıyor razer hunstman miniye yönebilirim ama ss nin klavyeleri iyi deniliyor hunstman mini de purple switch var iken ss de sarı switchler bulunuyor bu ikisinden hangisi mantıklı ve daha iyi

Görsel olarak kesinlikle V2 ama yandaki kauçuklar soyuluyor bilgin olsun. V2 ile 3. yılım olacak neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım. Hem iş yerimde hem evde kullanıyorum.

zaten önceden de almıştım güzeldi teşekkür ederim bir şey daha eklemek istiyorum apex 9 mini alacağım apex pro modeline yönelmek pahalıya kaçıyor razer hunstman miniye yönebilirim ama ss nin klavyeleri iyi deniliyor hunstman mini de purple switch var iken ss de sarı switchler bulunuyor bu ikisinden hangisi mantıklı ve daha iyi
apex 9 mini daha iyi.

Madem estetik de olsun istiyorsun, madem hem Pro hem RGB olsun istiyorsun, madem ekosistem bozulmasın istiyorsun o zaman bütçeni arttır veya taksitle Cobra Pro al. İstediğin herşey var bunda. (Bence)

V3 vs Cobra Pro
Valla hocam tam istediğim gibi bir mouse sadece aklım şeye takıldı uzunluğu v2 ve 3 den daha kısa sanırım benim el 18 cm civarı küçük gelme ihtimali var mı mousenin

Şimdi baktım da tam 19 diyebilirim

Madem estetik de olsun istiyorsun, madem hem Pro hem RGB olsun istiyorsun, madem ekosistem bozulmasın istiyorsun o zaman bütçeni arttır veya taksitle Cobra Pro al. İstediğin herşey var bunda. (Bence)

V3 vs Cobra Pro
Hocam şimdi baktımda benim el büyüklüğüme uymuyor çok beğendim fakat sırf bu yüzden elemek zorundayım aklınızda bu tarz rgb ve pro bir mouse bildiğiniz var mı

Şuanlık da2 ile devam edeceğim gibi görünüyor

Son düzenleme:
Valla hocam tam istediğim gibi bir mouse sadece aklım şeye takıldı uzunluğu v2 ve 3 den daha kısa sanırım benim el 18 cm civarı küçük gelme ihtimali var mı mousenin

Şimdi baktım da tam 19 diyebilirim

Hocam şimdi baktımda benim el büyüklüğüme uymuyor çok beğendim fakat sırf bu yüzden elemek zorundayım aklınızda bu tarz rgb ve pro bir mouse bildiğiniz var mı

Şuanlık da2 ile devam edeceğim gibi görünüyor
Elin büyükse maalesef yapacak birşey yok. V2 gideri var.

V3 kullanıyorum her ele uygun bir fare. Ayrıca V3 kullandıktan sonra başka fareler tuhaf geliyor bana o kadar kaliteli tam ömürlük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı