Razer DeathAdder V2 Mini alınır mı?

Hocam elinize oturdumu mouse?
Biraz küçük geliyor eski mouseme göre ve tutuşum azcık değişti parmaklarım bir tık önde kalıyor o yüzden ya bileğimi az geride tutmak zorunda kalıyorum veya parmaklarımı bir tık kıvrık şekilde mouseyi kullanıyorum veya en rahatı fps oyunları oynamıyorsam serbest takılmada parmaklarım bir tık boşta kalınca daha rahat ediyorum. Ama genel olarak parmaklarımı kıvrık şekilde de kullansam rahatsız ediciliği yok gayet memnunum.

Hocam elinize oturdumu mouse?
Bu şekilde parmaklarım bir tık önde kalıyor ama kıvırmadan rahat şekilde takılabiliyorum. Sadece valorant, cs gibi oyunda bu şekilde refleksler zayıf kalıyor o yüzden biraz kıvırarak parmağımın ucuyla tuşlara tam basıyorum.

Dosya Ekleri

• 08DC7024-A59E-4D81-A9A4-CD2A5F62148F.jpeg
    08DC7024-A59E-4D81-A9A4-CD2A5F62148F.jpeg
    105,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Biraz küçük geliyor eski mouseme göre ve tutuşum azıcık değişti parmaklarım bir tık önde kalıyor o yüzden ya bileğimi az geride tutmak zorunda kalıyorum veya parmaklarımı bir tık kıvrık şekilde fareyi kullanıyorum veya en rahatı FPS oyunları oynamıyorsam serbest takılmada parmaklarım bir tık boşta kalınca daha rahat ediyorum. Ama genel olarak parmaklarımı kıvrık şekilde de kullansam rahatsız ediciliği yok gayet memnunum.

Bu şekilde parmaklarım bir tık önde kalıyor ama kıvırmadan rahat şekilde takılabiliyorum. Sadece Valorant, CS gibi oyunda bu şekilde refleksler zayıf kalıyor o yüzden biraz kıvırarak parmağımın ucuyla tuşlara tam basıyorum.

Çok sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı