Razer DeathAdder V2 Mini CS:GO için iyi midir?

The Yiğit

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım - Oyun Geliştiriciliği
Selam, Razer DeathAdder V2 Mini alacağım fakat aklımda bir soru var. Kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim. Düşük sens oyuncusuyum ve tam arkama dönmem için fareyi hızlı çevirmem gerekiyor. Hızlı bir şekilde çevirirsem algılamama, takılma, gecikme gibi bir sorun olur mu? Ve önerir misiniz? Alternatif olarak ASUS TUF M3, SteelSeries Rival 3, Rampage shine bulabildim. Shine sadece görsel diyorlar. Alınmaz diye biliyorum. Rival 3 ise mousepad de algılamama gibi sorunlar yaratıyormuş. TUF M3 ile arasında da kaldım diyebilirim.

Selam, Razer DeathAdder V2 Mini alacağım fakat aklımda bir soru var. Kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim. Düşük sens oyuncusuyum ve tam arkama dönmem için fareyi hızlı çevirmem gerekiyor. Hızlı bir şekilde çevirirsem algılamama, takılma, gecikme gibi bir sorun olur mu? Ve önerir misiniz? Alternatif olarak ASUS TUF M3, SteelSeries Rival 3, Rampage shine bulabildim. Shine sadece görsel diyorlar. Alınmaz diye biliyorum. Rival 3 ise mousepad de algılamama gibi sorunlar yaratıyormuş. TUF M3 ile arasında da kaldım diyebilirim.
Eğer oyunu oynayabiliyorsan ofis mousesiyle bile oynarsın benim gibi 🤌

Selam, Razer DeathAdder V2 Mini alacağım fakat aklımda bir soru var. Kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim. Düşük sens oyuncusuyum ve tam arkama dönmem için fareyi hızlı çevirmem gerekiyor. Hızlı bir şekilde çevirirsem algılamama, takılma, gecikme gibi bir sorun olur mu? Ve önerir misiniz? Alternatif olarak ASUS TUF m3, SteelSeries Rival 3, Rampage shine bulabildim. Shine sadece görsel diyorlar. Alınmaz diye biliyorum. Rival 3 ise mouse pad de algılamama gibi sorunlar yaratıyormuş. TUF M3 ile arasında da kaldım diyebilirim.

Hocam oynayış %60 yetenek %36 donanım %4 ekipman desem yeridir.

Eğer oyunu oynayabiliyorsan ofis mousesiyle bile oynarsın benim gibi 🤌

Vallahi supremeim FACEIT 8lvl olacak. Ama öyle bir mantık maalesef yok hocam ya :( olmuyor yani

Hocam oynayış %60 yetenek %36 donanım %4 ekipman desem yeridir.

Kral elimde zaten şu an 10 TL'lik mouse var. Flick atarken algılamıyor. Bana ekipman önemsiz demeyin. Tamam hepiniz globalsiniz ve 10 TL'lik mouselarla kastınız ama olmuyor. Tam arkamda adam var bir anda ivme ile dönmem lazım ama mouse algılamıyor. Yarıda kesiliyor dönemiyorum. Siz yüksek sens oynuyor olabilirsiniz ama DPI 600 sens 0.4 benim. RAW input ile hızlıca dönmem gereken yerlerde dönemiyorum. Mouse algılamıyor. Şunu kavrayalım artık.

Virüssüz Temiz Mouse Download Cracked Hyper Edition
Hocam dediğim şu. elimde zaten şu an 10 TL'lik mouse var. Flick atarken algılamıyor. Tam arkamda adam var bir anda ivme ile dönmem lazım ama mouse algılamıyor. Yarıda kesiliyor dönemiyorum. Siz yüksek sens oynuyor olabilirsiniz ama DPI 600 sens 0.4 benim. RAW input ile hızlıca dönmem gereken yerlerde dönemiyorum. Mouse algılamıyor. Şunu kavrayalım artık. Klavye önemli değildir belki okadar fazla ama mouse fps oyunlarında felaket derecede önemli malesef. Mouse önerisi istedim bide oyun stratejisi değil hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı