Razer DeathAdder V2 iyi midir?

O zaman İtopya'nın stoklarında sıkıntı vardır, bunu 1-2 gün önce açılan bir konuda ben de yazdım zaten.
İtopya'da bir sıkıntı yok. Servisin verdiği değişim ürünlerinde de sorun yaşanıyor. Global'de de sorun var.

Sorunlu olmayan bir mouse söylersen bende sana onun sorunları hakkında konuları gönderebilirim sana. Bu iş böyle olmaz. MX Anywhere 2 kullanıcısıyım aslında bu Mouse'da çift tık sorunu var, diğer Logitech mouselarda olduğu gibi, fakat ben yaşamıyorum. Kişilerin birebir yaşadığı sorunlar, ürünü kötü ve kronik yapmaz. Şu an 300-400 TL mouse önerisi diye konu açsanız sadece bu fareyi atarlar. Yabancı kanalların da bu fareyi son derece takdir ettiklerini söylemek isterim.

O zaman İtopya'nın stoklarında sıkıntı vardır, bunu 1-2 gün önce açılan bir konuda ben de yazdım zaten.

Yok, diğerlerinde de sıkıntı çıkıyor hocam. Her markada ki gibi nadir görülen hatalardan değil bu Mouse'in. Bayağı arttı bu dönem de.

Deathadder serisi gerçekten benim için kaliteli bir seriydi. V2 ile işi performans anlamında gerçekten iyi bir seviyeye çıkardılar. Sensörü falan bir şey dediğimiz yok mesela. Ancak kaliteden ödün vermekle performansı artırmanın pek bir anlamı da yok. Sonuçta elimizle kullanıyoruz bu ürünü, değil mi?

Yok, diğerlerinde de sıkıntı çıkıyor hocam. Her markada ki gibi nadir görülen hatalardan değil bu Mouse'in. Bayağı arttı bu dönem de.

DeathAdder serisi gerçekten benim için kaliteli bir seriydi. V2 ile işi performans anlamında gerçekten iyi bir seviyeye çıkardılar. Sensörü falan bir şey dediğimiz yok mesela. Ancak kaliteden ödün vermekle performansı artırmanın pek bir anlamı da yok. Sonuçta elimizle kullanıyoruz bu ürünü, değil mi?

Peki hocam nasıl bir mouse alabilirim? Yani DeathAdder V2 almayayım mı? Ağır bir mouse almak istiyorum.

Peki hocam nasıl bir mouse alabilirim? Yani DeathAdder V2 almayayım mı? Ağır bir mouse almak istiyorum.
Basilisk V2 önerebilirim. DA V2'den 10gr daha ağır. 92 gram.

Dostum sorunu yaşayan kişi sayısı az falan değil ki. Anlatmaya çalıştığım bu. Razer Support'a yazdığın zaman destek bile alamayacaksın. Alıp sorun çıktıktan sonra dene istersen. Çok kişi yaşıyorsa gayet kronik sorun denilebilir buna. Sıfır kutu üründen böyle saçma sapan sorunların çıkma ihtimali bu kadar fazla olamaz. Basilisk V2 derim mesela, sorun yaşayan azdır. Ancak DA V2'de sorun yaşayanlar fazla.

Dostum ben genel olarak ciddi indirime giren ürünlere temkinli yaklaşılması taraftarıyım. Sorun yaşayan 1-2 kişi değil birçok kişi var.

Basilisk V2 önerebilirim. DA V2'den 10gr daha ağır. 92 gram.

Hocam yaklaşık 500-550 civarında bir bütçem var. Basilisk modelindeki yandaki ismini bilmediğim bölge bana göre değil gibi gözüküyor. Siz memnun musunuz?

Hocam yaklaşık 500-550 civarında bir bütçem var. Basilisk modelindeki yandaki ismini bilmediğim bölge bana göre değil gibi gözüküyor. Siz memnun musunuz?
Hocam Basilisk V2 yok bende DA V2 var ama Basilisk V2 öneriyorum, daha iyi bir kalite kontrolden geçmiş olan bir fare olduğu için. Basilisk V2 şu an 400 civarı. Geçenlerde 2 kere 300'e düşmüştü. Tekrar düşebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı