Razer DeathAdder V2 Mini sahte mi?

site çakma değil mobileden attım yok mu bilgisi olan biri
Dostum ürün sahte değil. Görselde bıraktığım grip tape'leri bulunmuyor o yüzden biraz daha düşük fiyata satılıyor.
1665245396898.png

Yorumlarda grip tape'lerinin bulunmadığı hakkında düşük yıldız verilmiş. Satıcı zaten yazmış "Grip Tape'leri Bulunmamaktadır" diye ama yurdum insanı okur mu hiç?
orasını biliyorum sadece az yıldız almış ama mesela ben hiç grip tape olmayan v2 mini modeli görmedim kutusunu açıp aldınız mı diye soranlara hayır v2 mini modelinde zaten grip tape yok v2 devar diye cevaplayan satıcıya güvenemem

Dostum ürün sahte değil. Görselde bıraktığım grip tape'leri bulunmuyor o yüzden biraz daha düşük fiyata satılıyor.
Eki Görüntüle 1538822
grip tape olmayan modeli var mı v2 mini nin

orasını biliyorum sadece az yıldız almış ama mesela ben hiç grip tape olmayan v2 mini modeli görmedim kutusunu açıp aldınız mı diye soranlara hayır v2 mini modelinde zaten grip tape yok v2 devar diye cevaplayan satıcıya güvenemem

grip tape olmayan modeli var mı v2 mini nin
Başka satıcılar da görmüştüm bu şekilde. Ayrıca forumda alan birisi daha vardı, bulabilirsem etiketlerim. Sahte olma ihtimaline karşın satıcıya iade koşullarını sor. Aldığında sahte olup olmadığını anlamak için bu konudaki yöntemleri uygulayabilirsin:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı