Yorumlarda grip tape'lerinin bulunmadığı hakkında düşük yıldız verilmiş. Satıcı zaten yazmış "Grip Tape'leri Bulunmamaktadır" diye ama yurdum insanı okur mu hiç?
orasını biliyorum sadece az yıldız almış ama mesela ben hiç grip tape olmayan v2 mini modeli görmedim kutusunu açıp aldınız mı diye soranlara hayır v2 mini modelinde zaten grip tape yok v2 devar diye cevaplayan satıcıya güvenemem
orasını biliyorum sadece az yıldız almış ama mesela ben hiç grip tape olmayan v2 mini modeli görmedim kutusunu açıp aldınız mı diye soranlara hayır v2 mini modelinde zaten grip tape yok v2 devar diye cevaplayan satıcıya güvenemem
Başka satıcılar da görmüştüm bu şekilde. Ayrıca forumda alan birisi daha vardı, bulabilirsem etiketlerim. Sahte olma ihtimaline karşın satıcıya iade koşullarını sor. Aldığında sahte olup olmadığını anlamak için bu konudaki yöntemleri uygulayabilirsin:
Merhaba arkadaşlar ben Amazon'dan Razer DeathAdder V2 aldım. Bugün geldi ancak üzerinde resimde görüldüğü gibi Çince yazılar yazıyordu. Kutuyu açtığımda ağır bir plastik kokusu geldi. Bilgisayara bağladım eskiden de Razer kullandığım için program direk algıladı ve yazılımı indirmeye başladı...