Razer DeathAdder V2 mini vs Bloody A90

wenomechainsama

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2020
Mesajlar
2.367
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben Minecraft PvP oynuyorum godbridge falan yapmak için mouse alıyorum drag Click yani bu iki mouse arasında kaldım. Tabii ki de Bloody A90 ama Razer çok daha iyi biliyorum. Razer'a elektrik bandıyla drag Click yapılıyor mu bilen var mı? Varsa da kaç CPS yoksa Bloody A90 alacağım veya Roccat kone Pure.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece drag click yapman için Razer ya da herhangi bir mouse almana gerek yok. Kendi konforun açısından rahat bir mouse bulursan zaten Jitter Click ile yine aynı CPS'i alırsın ilerledikçe ve daha çok zevk alırsın.
 
Deathadder V2 ile yapanlar var ama işini garantiye almak istiyorsan A90 tercih edebilirsin. Şahsen ben Katar Pro ile bile yapabiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Sadece drag Click yapman için Razer'ya da herhangi bir mouse almana gerek yok. Kendi konforun açısından rahat bir mouse bulursan zaten Jitter Click ile yine aynı CPS'i alırsın ilerledikçe ve daha çok zevk alırsın.

Jitter ile god bridge ve moonwalk yapamaz.
 
Deathadder V2 Mini ile double click imkansız, A90 bulamazsın. Roccat Kain Aimo'lar stoğa girerse alabilirsin. Gloriorus mouselar ile de tüm tıklama metotlarını kullanabilirsin onlar da gayet güzel. Kain 100 Aimo'yu kontrol et, stoklara gelirse kaçırma. Ya da beklemek istemiyorsan Glorious Model O işini görecektir.
 

Geri
Yukarı